foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com
Vai ņirgāšanās par mirušo Djego Maradonu? Kritikas jūra gāžas pār kādu apbedīšanas biroja darbinieku
Apbedīšanas biroja darbinieks pozē pie Djego Maradonas zārkā.
Sporta zvaigznes
2020. gada 28. novembris, 15:33

Vai ņirgāšanās par mirušo Djego Maradonu? Kritikas jūra gāžas pār kādu apbedīšanas biroja darbinieku

Jauns.lv

Sociālajos tīklos asu kritiku izpelnījies kāds Argentīnas apbedīsanas biroja darbinieks, kurš pēc daudzu domām necienīgi izturējies pret šonedēļ mirušās futbola leģendas Djego Maradonas mirstīgajām atliekām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sociālajos tīklos parādījies attēls, kurā apedīšanas biroja darbinieks pozē pie mirušā Maradonas zārka un rāda uz augšu paceltu īkšķi. Kā vēsta Argentīnas izdevums "Diario Uno", pēc bildes parādīšanās burtiski sākušās pozētāja medības.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com
Apbedīšanas biroja darbinieks pozē pie Djego Maradonas zārkā.

Futbola leģendas advokats Matiass Morla tviterī atklājis apbedīšanas biroja darbinieka identitāti.

"Djego Molina ir nelietis, kurš bildējies blakus Djego Maradonas zārkam. Sava drauga dvēseles miera dēļ es negrasos norimties, kamēr šis cilvēks nesamaksās par savu rīcību."

Kā ziņo Argentīnas mediji, Molina ne vien nodarbojies ar Maradonas mirstīgo atlieku sagatavošanu bērēm, bet katafalkā veda futbola leģendas zārku.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com
Apbedīšanas biroja darbinieks pozē pie Djego Maradonas zārkā.

Apbedīšanas birojs nav atstājis sava darbinieka rīcību bez ievērības un jau nākamajā dienā pēc informācijas parādīšanās Djego Molina tika atlaists no darba.

Jauns.lv jau vēstīja, ka 25. novembrī futbola pasauli satrieca sēru vēsts, ka 60 gadu vedcumā mūžībā devies Djego Maradona.

Futbola leģenda Djego Maradona (1960-2020)

gallery icon
47

Slavenā Argentīnas futbolista Djego Maradonas nāves cēlonis bijusi akūta sirds mazspēja. Netika atrastas nekādas vardarbīgas ietekmes pēdas, tomēr tagad Argentīnas prokuratūra sākusi izmeklēšanu par iespējamu mediķu nolaidību, jo viņi neesot parāk steigušies pie kritiskā stāvoklī esošā pacienta. Vai ir kāds pamats šādām apsūdzībām, to noteiks izmeklēšana.

Žurnālisti norāda, ka futbola leģendai bija izveidojusies akūta plaušu tūska. Viņš cietis arī no dilatācijas kardiomiopātijas - sirds patoloģija, ko raksturo sirds kambaru, it īpaši kreisā sirds kambara, tilpuma pieaugums un sirds mazspēja, kas visbiežāk izpaužas sistoliskās funkcijas traucējumā.

12. novembrī portāls Jauns.lv vēstīja, ka atbalstītāju pūļa pavadīts, Maradona atstāja slimnīcu astoņas dienas pēc tromba izņemšanas operācijas. Toreiz viņa advokāts Matiass Morla, kurš tagad presei apstiprināja leģendas nāves faktu, veiksmīgo manipulāciju sauca par brīnumu.

Maradonu pie slimnīcas gaidīja žurnālistu pūlis, kā arī fani, tomēr futbola leģenda nepiestāja aprunāties, tā vietā dodoties uz ātrās palīdzības automašīnu, lai brauktu mājās. Apsardzes darbinieki izlauza ceļu līdz ātrās palīdzības automašīnai sava laika labākajam pasaules futbolistam.

Jau ziņots, ka iepriekšējā otrdienā Pasaules kausa ieguvējam un Argentīnas izlases kapteinim tika veikta operācija, lai izņemtu trombu, kas viņam atradās starp smadzenēm un galvaskausu.
Pēdējo 20 gadu laikā Maradona trīs reizes nonācis slimnīcā ar lielām veselības problēmām, no kurām divas bija potenciāli letālas narkotiku un alkohola atkarības dēļ.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās