Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: Instagram
Noprotams, ka Alise un Artemijs saderinājās pagājušā gada maijā.
Noprotams, ka Alise un Artemijs saderinājās pagājušā gada maijā.
Sporta zvaigznes

Oļega Znaroka meita apprecējusies ar NHL supervaigzni

Jauns.lv

Savulaik izcilā Latvijas izlases hokejista un tagad sekmīgā trenera Oļega Znaroka meita Alise beidzot apprecējusies ar vienu no labākajiem Krievijas un Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokejistiem Artemiju Panarinu.

Oļega Znaroka meita apprecējusies ar NHL supervaig...

Pazīstamā modele Alise Znaroka un Ņujorkas "Rangers" uzbrukuma līderis Artemijs Panarins jau šovasar bija plānojuši iespaidīgas kāzas, tomēr Covid-19 pandēmija šos plānus izjauca. Arī tagad vērienīgais notikums ir atlikts uz labākiem laikiem, tomēr pāris ir mijuši gredzenus un oficiāli kļuvuši par vīru un sievu, vēsta Alise sociālajos tīklos.

Hokeja trenera Oļega Znaroka ģimene. Viņam ar sievu Ilonu ir divas meitas – Viktorija un Alise, no kurām viena ir modele.

Oļega Znaroka ģimene

Hokeja trenera Oļega Znaroka ģimene. Viņam ar sievu Ilonu ir divas meitas – Viktorija un Alise, no kurām viena ir ...

"Mēs jau esam sarakstījušies. Kāzas notiks, kad situācija pasaulē kļūs mierīgāka un mēs varēsim satikt visus savus draugus," sociālajos tīklos pavēstīja Alise, piebilstot, ka grasās mainīt uzvārdu, bet to vēl nav izdarījusi.

foto: Instagram
Alise Znaroka atklāj, ka sarakstījusies ar savu dzīvesbiedru Artemiju Panarinu.
Alise Znaroka atklāj, ka sarakstījusies ar savu dzīvesbiedru Artemiju Panarinu.

Jaunais pāris iepazinies pirms pieciem gadiem Čehijā notikušā pasaules čempionāta laikā, bet gadu vēlāk, kad meistarsacīkstēs notika Krievijā, jau slepus sāka satikties. Tiek mēļots, ka Oļegs Znaroks bija viens no pēdējiem, kurš uzzināja par savas meitas attiecībām.

Panarins ir viens no labākajiem hokeja uzbrucējiem pasaulē. Pagājušajā sezonā viņš 69 NHL spēlēs guva 32 vārtus un atdeva 63 rezultatīvas piespēles, aizvadot rezultatīvāko sezonu karjerā. Viņš šosezon pretendēja uz NHL regulārās sezonas labākā hokejista balvu, kur gan piekāpās vācietim Leonam Draizaitlam un Edmontonas "Oilers".

Panarina rezultatīvais sniegums NHL un Krievijas izlases rindās, kur viņš 2018. gada pasaules čempionātā deviņos mačos izcēlās ar 17 rezultativitātes punktiem, ir atalgots ar otru lielāko atalgojumu NHL - viņš sezonā nopelna 11,6 miljonus ASV dolāru (9,8 miljonus eiro). Pērn vasarā krievu hokejists noslēdza ar Ņujorkas klubu 81,5 miljonu ASV dolāru vērtu kontraktu uz septiņiem gadiem.