foto: Yuri Smityuk/TASS
Kalniņa pārstāvētā "Jokerit" neaizvadīs vismaz divas nākamās KHL spēles
Hokejs
2020. gada 11. novembris, 23:59

Kalniņa pārstāvētā "Jokerit" neaizvadīs vismaz divas nākamās KHL spēles

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Helsinku "Jokerit", kuru pārstāv arī Latvijas vārtsargs Jānis Kalniņš, nākamās divas spēles neaizvadīs Covid-19 karantīnas dēļ, trešdien vēstīts līgas un kluba tīmekļa vietnēs.

Trešdien par "jokeru" ceturtdienas spēles izbraukumā ar Magņitogorskas "Metallurg" atcelšanu paziņoja KHL.

"Tā kā lielākā daļa "Jokerit" kluba spēlētāju, treneru un medicīnas personāla atrodas karantīnā, un laika ceļošanas dokumentu iesniegšanai komandas jaunpienācējiem ir par maz, izbraukuma spēle Magņitogorskā, kurai vajadzēja notikt ceturtdien, 12.novembrī, ir atcelta," vētīts KHL tīmekļa vietnē.

Līga papildus paziņos par šīs spēles likteni.

Arī kluba tīmekļa vietnē apstiprināts, ka komandas ceturtdienas izbraukuma spēle Magņitogorskā ir atcelta, un sestdienas spēle Jaroslavļā ar "Lokomotiv" ir pārcelta uz 19.novembri.

"Jaunākajos koronavīrusa testos, ko veica karantīnā esošie komandas locekļi, ir atklāti pozitīvi rezultāti," ziņo kluba preses dienests.

Karantīnā esošajiem svētdien un pirmdien koronavīrusa testos ir atklāti septiņi jauni infekcijas gadījumi, rakstīts kluba vietnē tīmeklī. "Karantīna komandas dalībniekiem ar negatīviem testa rezultātiem beidzas šīs nedēļas beigās, pēc kuras viņi varēs pievienoties koptreniņiem," precizē klubs.

Nākamā "Jokerit" spēle paredzēta pirmdien savās mājās pret Čeļabinskas "Traktor".

Šosezon "Jokerit" komandā jau vairākkārt ir bijusi saslimšana ar Covid-19.

Ar 23 punktiem 18 mačos "jokeri" KHL Rietumu zonā ieņem astoto vietu.