foto: LETA
"Dinamo" pārceltās spēles ar "Avangard" un Maskavas "Dinamo" aizvadīs nākamgad
Rīgas "Dinamo" spēlētāji.
Hokejs
2020. gada 20. oktobris, 21:19

"Dinamo" pārceltās spēles ar "Avangard" un Maskavas "Dinamo" aizvadīs nākamgad

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" iepriekš pārceltās izbraukuma spēles pret Omskas "Avangard" un Maskavas "Dinamo" aizvadīs nākamā gada sākumā, otrdien ziņo KHL.

Jau ziņots, ka saslimšana ar Covid-19 pēc atgriešanās no Baltkrievijas apstiprināta 13 ar Rīgas "Dinamo" saistītiem cilvēkiem.

"Dinamo" kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis atklāja, ka notiks sarunas ar nākamajām četrām pretiniecēm par spēļu pārcelšanu. Starp tām ir Maskavas apgabala "Vitjaz", Magņitogorskas "Metallurg", kā arī "Avangard" un "Dinamo".

Otrdien noskaidrojies, ka KHL pārcēlusi divu spēļu norisi. "Avangard" rīdziniekus uzņems nākamā gada 23.janvārī, bet divas dienas vēlāk jau paredzēta tikšanās ar Maskavas komandu. Par atceltajām mājas spēlēm pret "Vitjaz" un "Metallurg" KHL informāciju nav publicējusi.

Savickis pirmdien norādīja, ka komanda, visticamāk, laukumā atgriezīsies pēc 24.oktobra.

Sešu "Dinamo" izbraukuma spēļu sērija, kuras sākums bija plānots 22.oktobrī ar spēli pret "Avangard" un divas dienas vēlāk - ar Maskavas "Dinamo", paredzēts turpināt 28.oktobrī Minskā ar "Dinamo", 30.oktobrī Čeļabinskā ar "Traktor", 1.novembrī Jekaterinburgā ar "Avtomobilist" un 3.novembrī Nursultanā ar "Baris".

Jau ziņots, ka saslimšana "Dinamo" rindās hokejistiem konstatēta, atgriežoties mājās no četru spēļu turnejas, kas no 3. līdz 11.oktobrim iekļāva spēles viesos ar Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas apgabala "Vitjaz", "Soči", Helsinku "Jokerit" un Minskas "Dinamo".

"Dinamo" ar septiņiem punktiem 13 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences komandām un ir arī vājākā vienība visā līgā.

Iepriekš jau ziņots, ka pirmajā saslimšanas ar Covid-19 reizē "Dinamo" tika inficējušies deviņi hokejisti un divi personāla darbinieki.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.