foto: LETA
Strautiņš ar 18 punktiem otrais rezultatīvākais zaudētā A sērijas spēlē
Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš.
Basketbols
2020. gada 17. oktobris, 23:59

Strautiņš ar 18 punktiem otrais rezultatīvākais zaudētā A sērijas spēlē

Jauns.lv / LETA

 Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš sestdien guva 18 punktus un Ingus Jakovičs trīs punktus Itālijas A sērijas spēlē, kamēr viņu pārstāvētā Varēzes "Openjobmetis" cieta zaudējumu izbraukumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Varēzes basketbolisti viesos ar 67:80 (18:26, 15:21, 16:15, 18:18) zaudēja Kremonas "Vanoli" komandai.

Strautiņš laukumā pavadīja 28 minūtes, grozā raidot trīs no pieciem tālmetieniem, divus no trim divpunktu metieniem un visus piecus "sodiņus". Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pa reizei kļūdījās un pārķēra bumbu, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja piecas piezīmes un tika pie trešā labākā efektivitātes koeficienta spēlē 22.

Jakovičs spēlēja 20 minūtes, realizējot vienu no sešiem tālmetieniem, bet aizmetot garām vienīgo divpunktu metienu. Tāpat viņš pa reizei kļūdījās un pārķēra bumbu, reizi pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un tika pie efektivitātes koeficienta mīnus pieci.

Latviešu pārstāvētajā komandā rezultatīvākais bija Luiss Skola, kurš guva 24 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, kā arī sakrāja lietderības koeficientu 24.

Varēzes komanda četrās spēlēs tikušas pie divām uzvarām, kas dod devīto vietu. A sērijā šosezon spēlē 16 komandas.

Savukārt Spānijā Artūrs Žagars guva piecus punktus, taču viņa pārstāvētā Badalonas "Joventut" viesos ar 82:86 (22:22, 21:21, 24:26, 1517) piekāpās Tenerifes "Iberostar".

Žagars laukumā pavadīja sešas minūtes un 40 sekundes, grozā raidot vienu no diviem tālmetieniem un vienīgo divpunktu metienu. Viņš arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, reizi pārkāpa noteikumus un tika pie efektivitātes koeficienta četri.

Komandas Covid-19 dēļ ACB ir aizvadījušas dažādu spēļu skaitu. Badalonas basketbolisti ar četriem panākumiem sešās cīņās ir piektie, Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" ar trīs uzvarām trīs spēlēs ieņem sesto vietu, Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia" ar trim uzvarām piecos dueļos ir septītā, bet Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Mursijas UCAM vienība ar tādu pašu bilanci ir devītā. ACB šosezon spēlē 19 komandas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās