foto: REUTERS/SCANPIX
Djego Maradona atteicies no alkohola un ļoti nopietni uzmanās no Covid-19
Djego Maradona Covid-19 uztvēris ļoti nopietni.
Sporta zvaigznes
2020. gada 1. oktobris, 13:58

Djego Maradona atteicies no alkohola un ļoti nopietni uzmanās no Covid-19

Jauns.lv

Viens no pasaules visu laiku izcilākajiem un tajā pašā reizē arī skandalozākajiem futbolistiem Djego Maradona atkal licis par sevi runāt. Šoreiz tas noticis viņa trenētās Argentīnas virslīgas komandas Laplatas "Gimnasia" mačā pret Buenosairesas "San Lorenzo".

"Pedro Bidegain" stadionā Buenosairesā notikušajā mačā Maradona tika dēvēts par "Djego no kosmosa".

foto: ekrānuzņēmums no video
Djego Maradona Covid-19 uztvēris ļoti nopietni.

Djego Maradona "Gimnasia" komandu šajā mačā vadīja, izmantojot ļoti specifisku sejas masku, turklāt spēles laikā vairrākkārt izmantoja dezinfekcijas līdzekli.

Interesanti, ka pēc spēles bija redzams, ka viņa dēlam Djego Fernando, arī uz sejas bija tāda pati aizsargmaska. Šie specifiskie aizsarglīdzekļi atgādināja kosmonautu vai kamaniņu braucēju maskas.

foto: ekrānuzņēmums no video
Djego Maradona Covid-19 uztvēris ļoti nopietni un aizsargā arī savu dēlu jego Fernando.

Pašā spēlē "Gimnasia" futbolistiem, kuri pagājušajā sezonā Argentīnas čempionāta virslīgā bija turnīra tabulas lejasgalā, izdevās nospēlēt neizšķirti (0:0) pret spēcīgo sāncensi viesos.

Maradona ļoti bija noilgojies pēc futbola, jo Argentīnā tika noteikta stingra karantīna un sociālā izolācija kopš pagājušā gada marta, ko futbola leģenda apzinīgi esot ievērojis, vēsta vietējie mediji.

Viņš visu šo laiku izmantoja arī savas veselības uzlabošanai. Slavenais sportists ievēroja stingru diētu, kas ietvēra atteikšanos no alkohola un citām apreibinošām vielā, kas gadiem ilgi bijusi viņa vājību, kā arī centās atgūt kustīgumu iepriekš daudzkārt savainotajos ceļgalos.

Interesanti, ka arī iepriekš Maradona nav līdz galam uzticējies tradicionālajām aizsargmaskām, bet pats rūpējies vēl par papildu aizsardzību sev. Šajā gadījumā ar īpašām brillēm.

foto: AFP/Scanpix
Djego Maradona Covid-19 uztvēris ļoti nopietni.

Tikmēr daudzviet pasaulē cilvēki izvēlējušies no Covid-19 aizsargāties ar Djego Maradonas palīdzību, proti, sejas maskām, ko rotā šī futbola leģenda.

foto: AFP/Scanpix
Djego Maradona uz sejas maskas.
foto: EPA/Scanpix
Djego Maradonas fana sejas maska.
foto: AFP/Scanpix
Lionels Mesi un Djego Maradona uz sejas maskas.