foto: LETA
Daugaviņš iemet papildlaikā un kaldina "Vitjaz" uzvaru
Hokejs
2020. gada 22. septembris, 23:45

Daugaviņš iemet papildlaikā un kaldina "Vitjaz" uzvaru

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē vārtus iemeta papildlaikā, tādējādi kaldinot Maskavas apgabala "Vitjaz" panākumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Vitjaz" viesos ar 4:3 (1:1, 2:2, 0:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Daugaviņš laukumā pavadīja 22 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā izdarīja četrus metienus pa vārtiem, uzvarēja četros no pieciem iemetieniem un nopelnīja divas soda minūtes.

Latvijas izlases kapteinis noraidījumu nopelnīja pirmā perioda sestajā minūtē, taču pretinieki šo iespēju vārtu guvumā nepārvērta. Mājinieki 1:0 gan spēja panākt jau 17.sekundē, kad pēc Pāvela Dacjuka piespēles izcēlās Aleksejs Makejevs. Matīass Tedenbī 15.minūtē panāca 1:1.

Otrajā periodā 13.minūtē deviņu sekunžu laikā jau 3:1 panāca "Vitjaz", bet jau sešas minūtes vēlāk 30 sekunžu laikā rezultāts bija neizšķirts 3:3. Sešas minūtes līdz dueļa beigām Makejevs par sitienu pretiniekam saņēma 5+10 minūšu sodu, kā rezultātā bija spiests pamest laukumu. Daugaviņa komandai uzvaru pamatlaikā neizdevās izraut, bet papildlaika sākumā izturēts mazākums.

Papildlaika ceturtajā minūtē Daugaviņš vienatnē ar ripu pārslidoja visu laukumu, veica loku aiz vārtiem, atrāvās no Dacjuka un izdarīja precīzu metienu garām vārtsargam, izraujot "Vitjaz" uzvaru.

Citā spēlē Čeļabinskas "Traktor" mājās ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) zaudēja Čerepovecas "Severstaļ", kas sastāvā nebija iekļāvusi Robertu Bukartu.

Rietumu konferencē "Vitjaz" pēc septiņām spēlēm ar sešiem punktiem ieņem septīto vietu, kamēr "Severstaļ" sešos mačos iekrājusi deviņus punktus un ir ceturtā.

Jau ziņots, ka Gunāra Skvorcova pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star" otrdien tika apbalvota ar tehnisko uzvaru, jo Jaroslavļas "Lokomotiv" Covid-19 uzliesmojuma dēļ mačā piedalīties nevarēja.

Tāpat otrdien bija plānota spēles starp Rīgas "Dinamo" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Arī šajās komandās spēlētājiem noteikta saslimšana ar vīrusu, kā rezultātā mačs ir atcelts. "Dinamo" otrdien līdz 5.oktobrim tika noteikta karantīna.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās