foto: AP/Scanpix
Miris basketbolista Denisa Rodmena un vēl 28 bērnu tēvs, kurš slaveno sportistu nebija redzējis 42 gadus
Deniss Rodmens (pa kreisi) satiek savu tēvu Filanderu pēc 42 gadiem.
Sporta zvaigznes
2020. gada 17. jūlijs, 13:34

Miris basketbolista Denisa Rodmena un vēl 28 bērnu tēvs, kurš slaveno sportistu nebija redzējis 42 gadus

Jauns.lv

Filipīnu pilsētā Pampangā 14. jūlijā 79 gadu vecumā miris leģendārā un ekstravagantā basketbolista Denisa Rodmena tēvs Filanders Rodmens.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viena no Filandera daudzajām mazmeitām Jasmīne Rodmena uzrunājusi savu slaveno onkuli, lūdzot palīdzību, lai segtu slimnīcas un bēru izdevumus.

Savukārt viena no Denisa Rodmena māsām Dārlinga Merija pūļa finansēšanās vietnē "GoFundMe" uzsāka kampaņu, lai savāktu līdzekļus tēva apbērēšanai. Tāpat viņa izveidojusi tvitera kontu, ar kura palīdzību cenšas uzrunāt savu slaveno brāli.

Filanders Rodmens Filipīnās nodzīvoja 50 gadus un bija burgeru ēstuves īpašnieks. Viņš daudziem atmiņā paliks ar savu neordināro dzīvesveidu, no kā vismaz daļēji iedvesmojies arī Deniss, jo Filanders varēja lepoties ar 29 bērniem, kurus dzemdējušas 16 dažādas sievietes.

2012. gadā, ka Filipīnās notika Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Leģendu spēle, kurā piedalījās arī Deniss Rodmens, Filanders bija devies uz Pasajas pilsētu, lai satiktu savu 42 neredzēto dēlu.

"Es gribu redzēt Denisu. Viņš ir mans dēls. Es vēlos atlikušo mūžu nodzīvot mierā, zinot, ka viņš saprot, ka es viņu nepametu," toreiz emocionāls bija Filanders.

Gadu iepriekš, kad Deniss Rodmens tika uzņemts NBA Slavas zālē, viņš savā uzrunā teica, ka viņam nav tēva, bet, satiekot viņu dzīvē, slavenais basketbolists atmaiga: "Es savu tēvu neesmu redzējis 42 gadus. Tieši tā - 42 gadus! bet viņš tik un tā ir mans tēvs, un viņš ir šeit ieradies," 2012. gadā izdevumam "Rappler" stāstīja pieckārtējais NBA čempions.

Deniss Rodmens ieradās Latvijā, lai it kā nospēlētu dīdžejsetu

Augstās humora nedēļas ceļvedī kā viens no galvenajiem viesiem tika pieteikts bijušais NBA basketbolists Deniss Rodmens, kurš bija solījis nospēlēt ...

gallery icon
61

Denisa Rodmena savdabīgais ģērbšanās stils

gallery icon
30

Deniss Rodmens tiekas ar Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu

gallery icon
9
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās