foto: Ieva Makare/LETA
Savickis stāsta, kā pavirzījušies Rīgas "Dinamo" trenera meklējumi
Rīgas "Dinamo" Padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.
Hokejs
2020. gada 26. maijs, 16:28

Savickis stāsta, kā pavirzījušies Rīgas "Dinamo" trenera meklējumi

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" uz galvenā trenera amatu izskata četras kandidatūras, aģentūrai TASS atklāja "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" galvenā trenera jautājumu lems pēc budžeta apstiprināšanas.

Otrdien TASS ziņo, ka "Dinamo" aizvien nav izdevies noslēgt līgumus ar sponsoriem. "Kopīgi strādājam pie tā, lai parakstītu līgumus ar atbalstītājiem. Tas ir ļoti grūts un vēl nepabeigts darbs," sarunā ar TASS teica Savickis. "Kamēr neesam noslēguši konkrētu līgumus, tālāk doties nevaram. Tai pat laikā sekojam līdzi tirgum - treneriem un spēlētājiem."

"Zinām, kuri treneri un spēlētāji ir pieejami. Tāpat zinām, uz ko viņi ir spējīgi... Darbs turpinās. Kad noslēgsim sadarbības līgumus, sāksies mērķtiecīgāks darbs."

Pirms desmit dienām sarunā ar TASS Savickis atklāja, ka uz galvenā trenera amatu kandidē seši speciālisti, bet nu jau šis saraksts sarucis līdz četriem.

"Uz galvenā trenera amatu palikuši četri kandidāti. Starp viņiem ir gan speciālisti no Latvijas, gan ārzemēm," skaidroja kluba amatpersona.

Jau iepriekš medijos izskanēja informācija, ka "Dinamo" galvenā trenera amatu varētu ieņemt Pēteris Skudra, Leonīds Tambijevs, Vjačeslavs Kozlovs, kā arī zviedrs Hans Vilsons.

Jau ziņots, ka 30.aprīlī beidzoties 2019./2020.gada līgumiem, neierobežoti brīvo aģentu sarakstā iekļauti 39 Rīgas "Dinamo" spēlētāji. Lai arī izskanējušas baumas par dažādu hokejistu iespējamu piesaisti, šobrīd vēl nav izziņoti līgumi ar sportistiem.

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās