foto: PA Pictures/Scanpix
Totenhemas "Hotspur" futbola zvaigznei mājās uzbrūk laupītāji ar nazi
24 gadus vecais Dele Alli jau aizvadījis 37 spēles arī Anglijas izlasē.
Sporta zvaigznes
2020. gada 14. maijs, 15:05

Totenhemas "Hotspur" futbola zvaigznei mājās uzbrūk laupītāji ar nazi

Jauns.lv / LETA

Londonas ziemeļos trešdienas agrā rītā aplaupīta Anglijas premjerlīgas vienības Totenhemas "Hotspur" pussarga Deles Alli mājas, pašam futbolistam tiekot sveikā ar nelielām traumām, vēsta Lielbritānijas raidorganizācija BBC.

Kā vēsta BBC, laupīšanā iesaistīti divi vīrieši, kuri agrā trešdienas rītā ielauzās Alli mājā un ar nazi piedraudēja futbolistam. Tobrīd mājā atradās arī viņa brālis un abu dzīvesbiedres.

Uzbrucēji draudējuši Alli, bet viens no viņiem arī iesitis futbolistam. Pussargs guvis nelielu sejas traumu.

Laupītāji upuriem atņēmuši dārglietas un pulksteņus. Alli jau nodevis policijai mājas videoierakstus.

"Paldies visiem par vēstulēm. Briesmīgā pieredze jau ir aiz muguras, un mums viss ir kārtībā," savā "Twitter" kontā ierakstu publicēja futbolists.

Savukārt viņa pārstāvētā komanda "Hotspur" jau paudusi atbalstu cietušajiem, norādot, ka ir gatava palīdzēt. Totenhemas klubs arī aicināja cilvēkus ziņot par notikušo, ja viņi kaut kādā mērā var palīdzēt izmeklēšanā.

Londonas policija vēstīja, ka izsaukums uz ziemeļu rajonu saņemts pusvienos agrā trešdienas rītā. Ziņojums vēsta, ka cietušajiem pēc gūtajām traumām nebija nepieciešams doties uz slimnīcu.

Lietas izmeklēšana turpinās, bet aresti pagaidām nav veikti.

Martā identisku laupīšanu piedzīvoja Alli komandas biedra Jana Vertongena ģimene. Pats futbolists tobrīd bija ārpus valsts, lai kopā ar komandu piedalītos UEFA Čempionu līgas spēlē.

Savukārt pagājušajā jūlijā no bruņotas laupīšanas veiksmīgi izvairījās Londonas "Arsenal" zvaigzne Mesuts Ezils un viņa komandas biedrs Seads Kolašinacs.