foto: AFP/Scanpix
Pasaules labākajam basketbolistam uzlauž kontus, kur vulgāri ņirgājas par nelaiķi Braientu un NBA zvaigznēm
Pagājušās NBA regulārās sezonas vērtīgākais spēlētājs Jannis Adetokunbo uzskatāms par šā brīža pasaules labāko basketbolistu.
Sporta zvaigznes
2020. gada 8. maijs, 11:23

Pasaules labākajam basketbolistam uzlauž kontus, kur vulgāri ņirgājas par nelaiķi Braientu un NBA zvaigznēm

Jauns.lv

Ceturtdienas, 7. maija, otrajā pusē tika uzlauzti pagājušās sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vērtīgākā spēlētāja grieķa Jaņa Adetokunbo sociālo tīklu konti, kuros parādījās dažādi rasistiski un vulgāri ieraksti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā vēlāk savos tvitera kontos vēstīja šīs sezonas NBA līdervienības vadošā spēlētāja draudzene Marija Ridlesprigere un Losandželosas “Lakers” sistēmā spēlējošais brālis Kosts Adetokunbo: “Jaņa “Twitter” konts, tālrunis, e-pasts un bankas konti tika uzlauzti!”

Jannis Adetokunbo, kurš arī šosezon ir reālākais pretendents uz regulārās sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu, vēlāk atguva pilnīgu kontroli pār savu tvitera kontu un rakstīja, ka jūtas apbēdināts un satriekts par pretīgajiem uzbrukumiem komandas biedram Krisam Midltonam, Lebronam Džeimsam, Stefanam Karijam un viņa ģimenei, bet īpaši sāpināts viņš jūtas par janvārī bojāgājušā Kobes Braienta tuviniekiem, kurus sēru laikā noteikti nevajadzētu aizskart ar šādiem ierakstiem. Jannis piebilda, kā sākusies izmeklēšana par notikušo un aicina visus apkārtējos būt uzmanīgiem.

Brīdinām! Vulgāro ierakstu atreferējums un necenzēti ekrānuzņēmumi!

Ļaundari savos “jokos” Jaņņa vārdā nekautrējās paziņot Stefanam Karijam, ka esot pārgulējis ar viņa sievu, apšaubīt “Bucks” komandas otru labāko spēlētāju Krisu Midltonu, kurš neesot gana labs snaiperis, pavēstīt, ka Milvoki organizācija ir rasisti un viņu saukājot par nē*eri vergu, ja viņš mačā negūst 60 punktus. Bija arī paziņojums, ka Adetokunbo pārcelšoties uz Goldensteitas “Warriors” komandu, kas nav slēpusi interesi par grieķu supertalantu. Tāpat tika pavēstīts, ka viens no pasaules labākajiem basketbolistiem Lebrons Džeimss esot pasūtījis slepkavu, lai tiktu galā ar savu konkurentu. Tāpat Jaņņa vārdā tika paziņots, ka viņš esot saslimis ar Covid-19 un tāpēc ienīstot aziātus. Tomēr šķiet, ka jebkādas robežas vistrakāk tik pārkāptas ar komentāriem par nelaiķi Kobi Braientu. Vienā no ierakstiem tika pavēstīts: “piedrā*t Braientu!”, bet citā: “Lai viņš atdusas urīnā”.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
Ļaundaru vulgārie ieraksti.
foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
Ļaundaru vulgārie ieraksti.
foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
Ļaundaru vulgārie ieraksti.
foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
Ļaundaru vulgārie ieraksti.

Adetokunbo pārstāvētā komanda Milvoki “Bucks” uzsākusi izmeklēšanu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās