foto: EPA/Scanpix
Gvardiola pēc uzvaras Madridē: "Nekas vēl nav beidzies"
"Šī ir tikai pirmā no divām spēlēm. Neesam izcīnījuši trīs punktus," nosvērts bija Gvardiola.
Futbols
2020. gada 27. februāris, 12:41

Gvardiola pēc uzvaras Madridē: "Nekas vēl nav beidzies"

Jauns.lv / LETA

Cīņa par iekļūšanu UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā vēl nav beigusies, trešdien pēc izcīnītās uzvaras izslēgšanas spēļu pirmās kārtās pirmajā duelī teica Mančestras "City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

Madrides "Real" trešdien UEFA Čempionu līgas futbolā astotdaļfināla pirmajā spēlē savā laukumā ar 1:2 (0:0) zaudēja Mančestras "City".

Mančestras komandai uzvaru izdevās izraut vien mača pēdējās 12 minūtēs, tāpēc īsi pēc dueļa beigām Gvardiola saviem pretiniekiem veltīja komplimentus, norādot, ka "madridieši" ir spējīgi otrajā mačā izraut uzvaru ar nepieciešamo vārtu pārsvaru.

"Šī ir tikai pirmā no divām spēlēm. Neesam izcīnījuši trīs punktus," nosvērts bija Gvardiola. "No pieredzes varu teikt, ka "Real" ir tieši tā komanda, kas spēj pārvarēt šāda situācijas, lai pēc tam izrautu uzvaru."

"Protams, esmu gandarīts par uzvaru, taču šis ir tikai pirmais posms, tāpēc nekas vēl nav beidzies. Turpināsim sezonu Anglijas premjerlīgā un gatavosimies otrajam mačam."

Otrajā spēlē "Real" komandai nevarēs palīdzēt pieredzējušais aizsargs Serhio Ramoss, kurš četras minūtes līdz pamatlaika beigām saņēma sarkano kartīti par Hesusa klupināšanu.

Gvardiola spēli iesāka ar Rahīmu Stērlingu, Serhio Agvero, Dāvidu Silvu un Fernandinju uz soliņa, iespēju uzbrukumā dodot Hesusam. Otrajā puslaikā laukumā devās arī Stērlings, bet Hesus kļuva par smailes uzbrucēju.

"City" svētdien Anglijas premjerlīgā bija paredzēts mačs ar Londonas "Arsenal", bet spēle ir pārcelta.

"Real" atbildes mačā viesos būs jāgūst divi vārti, neļaujot "City" izcelties kaut reizi. Tāpat komandai der panākums ar trim vai vairāk iesistiem vārtiem pie nosacījuma, ja uzvara izcīnīta ar vismaz divu "golu" pārsvaru.