foto: AP/Scanpix
Galviņš, Bukarts un Freibergs rezultatīvi asistē Čehijas čempionāta spēlēs
Galviņš rezultatīvi asistēja komandas pēdējos vārtos desmit sekundes pirms pamatlaika beigām.
Hokejs
2020. gada 14. februāris, 23:25

Galviņš, Bukarts un Freibergs rezultatīvi asistē Čehijas čempionāta spēlēs

Jauns.lv / LETA

Latviešu hokejisti Guntis Galviņš, Roberts Bukarts un Ralfs Freibergs piektdien atzīmējās ar rezultatīvām piespēlēm Čehijas čempionāta spēlēs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" savā laukumā ar 6:0 (3:0, 1:0, 2:0) pārspēja Hradeckrālovas "Mountfield" ar aizsargu Oskaru Cibuļski sastāvā.

Galviņš rezultatīvi asistēja komandas pēdējos vārtos desmit sekundes pirms pamatlaika beigām. Viņš šajā cīņā uz ledus bija 19 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Tikmēr Cibuļskis 18 minūtēs un 39 sekundēs iekrāja negatīvu lietderību -3.

Turpretī zaudējumu piektdien cieta uzbrucēja Bukarta pārstāvētā Ostravas "Vītkovice Ridera" komanda, kas mājās ar 3:5 (1:2, 2:1, 0:2) atzina Pardbubices "Dynamo" pārākumu.

Bukarts asistēja otrā perioda 13.minūtē, palīdzēdams panākt 3:2, taču mača turpinājumā viesi guva trīs bezatbildes vārtus. Latvietis spēlēja 20 minūtes un 57 sekundes, vienu reizi meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un negatīvas lietderības -1.

Tāpat neveiksmi cieta aizsarga Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani", kas mājās ar 2:4 (1:2, 0:1, 1:1) piekāpās Liberecas "Bīlī Tigrši".

Freibergs spēles piektajā minūtē palīdzēja atklāt cīņas rezultātu. Viņš piektdien uz ledus pavadīja 18 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā tika pie četrām soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta -1.

No latviešu pārstāvētajām komandām turnīra tabulā visaugstāk ir "Ocelārži", kas ar 79 punktiem 44 mačos ir trešā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās