foto: Zumapress/Scanpix
Ābolam rezultatīva piespēle AHL spēlē; Kivlenieks atvaira 44 metienus
Matīss Kivlenieks šoreiz nespēja komandai palīdzēt uzvaru.
Hokejs
2020. gada 6. februāris, 09:28

Ābolam rezultatīva piespēle AHL spēlē; Kivlenieks atvaira 44 metienus

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols trešdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kamēr citā duelī Matīss Kivlenieks atvairīja 44 metienus Klīvlendas "Monsters" zaudējumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Springfīldas "Thunderbirds" viesos ar 4:7 (2:3, 2:2, 0:2) piekāpās Hārtfordas "Wolf Pack".

Ābols rezultatīvi piespēlēja savas komandas ceturtajā vārtu guvumā. Tāpat viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Uzbrucējs šosezon 24 spēlēs izcēlies ar trim vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Citā duelī Klīvlendas "Monsters" mājās ar 2:4 (0:2, 1:1, 1:1) zaudēja Ročesteras "Americans".

Kivlenieks savas komandas vārtos nostāvēja visu spēli, tiekot galā ar 44 no 48 metieniem, kā rezultātā izdevās atvairīt 91,7% raidījumu.

Vārtsargs Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīja divas spēles, no kurām vienā guva uzvaru, vidēji spēlē ielaizdams savos vārtos 1,49 ripas un atvairīdams 94,6 procentus metienu. Viņš atvairīja 31 metienu 2:1 panākumā pār Ņujorkas "Rangers" 19.janvārī, pēc Stīva Meisona kļūstot par otro vienības vārtsargu, kurš debitējot izcīna uzvaru.

AHL čempionātā Kivlenieks šosezon 19 spēlēs vidēji ielaidis 2,97 vārtus, atvairot 90,4% raidījumu, kas viņam līdz šim ir veiksmīgākais sniegums šajā līgā.

Tikmēr Lavālas "Rocket" savā laukumā ar 5:4 (2:1, 1:2, 1:1, 1:0) pieveica Utikas "Comets".

Uzvarētāju rindās spēlēja Ņikita Jevpalovs, bet uzbrucējs ar rezultatīvām darbībām neizcēlās.

Ceturtdien neviena no latviešu pārstāvētajām komandām laukumā nedosies, bet dienu vēlāk Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" tiksies ar Kristiāna Rubīna Toronto "Marlies". Tāpat laukumā dosies arī pārējās latviešu pārstāvētās komandas, izņemot "Rocket".

Austrumu konferencē ar 64 punktiem 48 spēlēs pirmo vietu ieņem "Senators". "Thunderbirds" ar 54 punktiem 49 spēlēs ierindojas astotajā pozīcijā, divas vietas zemāk ar 52 punktiem atrodas "Rocket", kas aizvadījusi par maču vairāk, bet "Marlies" ar 49 punktiem 46 dueļos atrodas 11.pozīcijā. Kivlenieka komanda ar 46 punktiem 47 spēlēs ierindojas 14.vietā starp 16 komandām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās