Sporta zvaigznes
2020. gada 26. janvāris, 15:58

VIDEO: NBA superzvaigzne Kavai Lenards strīptīzklubā mētājas ar naudu

Jauns.lv

Sociālajos tīklos parādījies video, kurā viens no pēdējo gadu labākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem Kavai Lenards manīts strptīza klubā, uzdzīvojot ar vērienu.

Pagājušās sezonas NBA čempions Toronto "Raptors" sastāvā un finālsērijas vērtīgākais spēlētājs Kavai Lenards pēc ilgstošām spekulācijām starpsezonā pārcēlās uz Losandželosas "Clippers" vienību, kas uzreiz kļuva par vienu no galvenajām pretendentēm uz titulu arī šajā sezonā.

Lenards pēdējās sezonās ir mocījiess ar kādu visai mīklainu gurna savainojumu, kas viņam lika izlaist teju visu 2017./18. gada sezonu, kad vēl pārstāvēja Sanantonio "Spurs" vienību. Vēl arī šosezon viņš veselības apsvērumu dēļ izlaiž krietni vairāk spēļu nekā vairums NBA superzvaigžņu. Turklāt Lenards nekad nespēlē divas dienas pēc kārtas, kas raisa visai lielu sašutumu daudzu basketbola skatītāju un ekspertu acīs.

Šī spēļu izlaišana sevis saudzēšanas nolūkos īpaši tiek pieminēta arī situācijā, kad Lenards tika manīts striptīza klubā, kurā izskatījās visai iekarsis ar naudas mētāšanu kādai dejotājai.

foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Kavai Lenards mačā pret Maiami "Heat" guva 33 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un atdeva 10 rezultatīvas piespēles.

Pašlaik nav precīzi zināms, kurā dienā un kurā ASV pilsētā Lenards devies izklaidēties, tomēr, kā viena no reālākajām versijām tiek minēta, ka basketbolists godam atzīmējis savu karjeras pirmo "triple double", ko sasniedza piektdienas uzvarā pret Maiami "Heat". Viņš atpūsties varētu būt devies tieši kādā no Maiami pludmalēm.

Kavai Lenards ir divkārtējs NBA čempions (arī ar "Spurs" komandu) un arī divkārtējs finālsērijas vērtīgākais spēlētājs.

Vēl pirms dažiem gadiem Kavai tika uzskatīts par ļoti piezemētu un taupīgu cilvēku, jo sabiedrībā cirkulēja leģenda, ka viņam esot vairāk nekā desmit gadus vecs auto, atšķirībā no lielākās daļas NBA basketbolistu, kuru autoparks ir ļoti iespaidīgs. Tomēr pēdējās sezonās viņš savu tēlu ir nedaudz zaudējis, publiski redzot viņa dzīves vērienu.