foto: USA Today Sports
Porziņģis pret "Knicks" gūst 28 punktus; Bertānam un "Wizards" sestais zaudējums
Basketbols
2019. gada 9. novembris, 09:17

Porziņģis pret "Knicks" gūst 28 punktus; Bertānam un "Wizards" sestais zaudējums

LETA

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcēlās ar 28 punktiem, spēlējot pret savu bijušo klubu Ņujorkas "Knicks", kamēr Dāvis Bertāns iekrāja piecus punktus, Vašingtonas "Wizards" zaudējot jau sesto spēli šajā sezonā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 102:106 (28:36, 29:25, 23:23, 22:22) piekāpās Ņujorkas "Knicks", kas izcīnīja vien otro panākumu šīs sezonas deviņās spēlēs.

Porziņģis pret savu bijušo komandu laukumā pavadīja 35 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā atzīmējās ar 28 punktiem, deviņām bumbām zem groziem un pieciem bloķētiem metieniem. Spēlētājs grozā raidīja septiņus no 14 divpunktu un četrus no astoņiem trīspunktu metieniem.

Tāpat viņš iemeta divus no trim "sodiņiem", pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja sešas personīgās piezīmes, savukārt "Mavericks" ar viņu laukumā zaudēja par četriem punktiem vairāk nekā iemeta.

Dalasas vienība ar piecām uzvarām astoņās spēlēs Rietumu konferencē ierindojas astotajā vietā.

"Mavericks" basketbola zvaigznes no Eiropas - Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs

NBA kluba Dalasas "Mavericks" sastāvā spēlē divas basketbola zvaigznes no Eiropas - latvietis Kristaps Porziņģis un slovēnis Luka Dončičs

gallery icon
16

Tikmēr citā spēlē "Wizards" mājās ar 100:113 (26:30, 26:37, 32:21, 16:25) piekāpās Klīvlendas "Cavaliers".

Bertāns laukumā pabija 26 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā iekrāja piecus punktus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un reizi bloķēja metienu. Latvietis grozā raidīja vienu no diviem divpunktu un vienu no astoņiem trīspunktu metieniem. Viņš nopelnīja vienu piezīmi, bet "Wizards" ar Bertānu laukumā guva par četriem punktiem vairāk nekā ielaida.

"Wizards" ar divām uzvarām astoņos mačos ir pirmspēdējā, 14.vietā Austrumu konferencē.

Visbeidzot Bruklinas "Nets" viesos ar rezultātu 119:115 (26:20, 28:29, 35:37, 30:29) pārspēja Portlendas "Trail Blazers". Uzvarētāju rindās sastāvā netika iekļauts Rodions Kurucs.

Bruklinas vienība šosezon astoņās spēlēs tikusi pie četrām uzvarām, kas ļauj ieņemt astoto vietu Austrumu konferencē.

Sestdien no latviešu pārstāvētajām komandām laukumā dosies vienīgi "Mavericks", kas tiksies ar Memfisas "Grizzlies".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās