foto: Sportimage/PA Images
"Liverpool" izglābjas mačā pret "United"
"Liverpool" izglābjas mačā pret "United", bet zaudē pirmos punktus sezonā.
Futbols
2019. gada 20. oktobris, 22:23

"Liverpool" izglābjas mačā pret "United"

Jauns.lv / LETA

"Liverpool" futbolisti svētdien izglābās no neveiksmes Anglijas premjerlīgas mačā, taču pirmo reizi šajā sezonā zaudēja punktus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Liverpūles klubs viesos cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar Mančestras "United". 

Pirmie vārti tika gūti 36.minūtē, kad "United" 21 gadu vecais pussargs Daniels Džeimss devās reidā pa labo malu un piespēlēja bumbu vārtu priekšā, kur to tīklā ieraidīja viņa vienaudzis Markuss Rešfords. "Liverpool" uzskatīja, ka uzbrukuma sākuma fāzē tika pārkāpti noteikumi pret Divoku Origi, taču, izmantojot VAR sistēmu, vārti tika ieskaitīti. 

Puslaika beigās mājiniekus pārspēja Sadio Manē, bet, arī šoreiz iesaistot videotiesnešu sistēmu, "Liverpool" uzbrucēja vārti netika ieskaitīti, jo pirms tam fiksēta spēle ar roku.

Viesus no pirmā zaudējuma sezonā izglāba Edams Lallana, kurš piecas minūtes pirms pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu. 71.minūtē uz maiņu nākušais futbolists pie vārtiem saņēma Endrū Robertsona caurubjošu piespēli un ieraidīja bumbu mērķī - 1:1.

"Liverpool" sezonas pirmajās astoņās spēlēs svinēja astoņas uzvaras, bet svētdien zaudēja pirmos punktus.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Anglijas premejerlīgas futbola klubs Londonas "Chelsea" sestdien savā laukumā ar rezultātu 1:0 (0:0) pieveica Ņūkāslas komandu. Spēles 73.minūtē pirmos un arī vienīgos vārtus spēlē guva Marko Alonso. 

Sestdienas pirmajā spēlē Liverpūles "Everton" mājās ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja Vesthemas "United". Vārtus 17.minūtē guva brazīlietis Bernards, bet kompensācijas laika otrajā minūtē precīzs bija Gilfi Sigurdsons. 

Citā spēlē Lesteras "City" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:1) uzvarēja "Burnley". Uzvarētāju labā vārtus guva Džeimijs Vardijs un Juri Tilemans, savukārt viesu vienīgo precīzo raidījumu izpildīja Kriss Vūds. 

Savukārt Totenhemas "Hotspur" mājās spēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar "Watford". Mača sestajā minūtē viesu vienīgos vārtus guva Abdulajs Dukurē, bet vien četras minūtes līdz pamatlaika beigām Dele Alli rezultātu izlīdzināja. 

Visbeidzot sestdienas centrālajā spēlē Mančestras "City" viesos ar rezultātu 2:0 (2:0) uzvarēja Londonas "Crystal Palace". "City" rindās izcēlās Gabriels Žezūss un Davids Silva. 

Sezonu bez zaudējumiem turpina "Liverpool", kas deviņos mačos iekrājusi 25 punktus, tālāk ar 19 punktiem deviņās cīņās seko Mančestras "City", bet Lesteras un "Chelsea" klubi ar 17 punktiem ieņem attiecīgi trešo un ceturto pozīciju.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās