foto: EPA/Scanpix
Madrides "Real" Azāra debijā izcīna uzvaru
Futbols
2019. gada 14. septembris, 23:29

Madrides "Real" Azāra debijā izcīna uzvaru

Jauns.lv / LETA

Spānijas futbola grands Madrides "Real" sestdien mājās ar rezultātu 3:2 (3:0) pārspēja "Levante", bet debiju jaunās komandas rindās piedzīvoja Edens Azārs.

Mača rezultātu 25.minūtē atklāja Karims Benzemā, kurš sešas minūtes vēlāk rezultātu dubultoja. Tikmēr piecas minūtes līdz pirmā puslaika beigām 3:0 jau panāca brazīlietis Kasemiru. 

Savukārt viesu labā vārtus guva Borja Majorals, kurš bija precīzs mača 49.minūtē, un Gonsalo Melero, viņam izceļoties 15 minūtes līdz pamatlaika beigām.

Gandarījumu par uzvaru neslēpa "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns, tomēr viņš nebija apmierināts ar spēles otro pusi, kurā viņa komanda ielaida divus vārtus, kas neveiksmes gadījumā arī varēja maksāt uzvaru.

"Spēle pirmajā puslaikā bija fenomenāla. Guvām vārtus, spēlējām labu futbolu un bijām vadībā. Šāda spēle mums jācenšas piekopt visas 90 minūtes," teica speciālists.

Madrides klubam šajā spēlē nevarēja palīdzēt traumētais Luka Modričs, bet velsieties Gerets Beils maču izlaida saņemtā noraidījuma dēļ. Savukārt otrajā puslaikā Zidāns veica trīs spēlētāju maiņas, laukumu atstājot Serhio Ramosam, Benzemā un Kasemiru.

"Otrajā puslaikā mums bija vēl dažas vārtu gūšanas iespējas. Iespējams, sākām sajust nogurumu no nacionālo izlašu spēlēm," piebilda Zidāns, uzsverot, ka maiņas veicis, jo spēlētājiem nepieciešama atpūta un laiks, lai sadziedētu mikrotraumas. "Kasemiru nevarēja turpināt, bet Ramosam ir nelielas problēmas ar ikra muskuli."

Vienā no šīm maiņām laukumā devās komandas jaunpienācējs Azārs, kurš laukumā pavadīja 30 minūtes.

"Kad Azārs tiek pie bumbas, viņš kļūst neatlaidīgs, tomēr futbolistam pietrūkst vairāk treniņu. Azārs kopš atgūšanās no traumas ar mums kopā trenējies vien četras reizes," atzīmēja galvenais treneris.

"Real" šī bija vien otrā uzvara četrās spēlēs, bet arī šajā madridieši nebija tālu, lai zaudētu svarīgu punktu.

"Neesmu satraucies. Mēs kļūsim labāki. Zinu, ka gūsim vairāk vārtu nekā ielaidīsim," pārliecināts par savu komandu bija Zidāns.

Sestdien spēli aizvadīja arī Madrides "Atletico", kas viesos ar 0:2 (0:0) piekāpās Sansevastjanas "Real Sociedad".

Uzvarētāju rindās vārtus guva Martins Odegārds un Načo Monreals.

Pēc četrām spēlēm pirmajā vietā ar deviņiem punktiem ir "Atletico", tālāk ar astoņiem seko Madrides "Real" un Bilbao "Athletic", bet ceturtā ar septiņiem punktiem ir "Sevilla".