Futbolista Frenka Lamparda līgavai kleita par 13.7 tūkstošiem eiro. FOTO
Sešus gadus pēc iepazīšanās un četrus gadus pēc saderināšanās 2015. gada 20. decembrī Londonā viens otram jāvārdu teica futbolists Frenks Lampards un viņa līgava Kristīne Blīklija.
Sporta zvaigznes
2015. gada 22. decembris, 05:43

Futbolista Frenka Lamparda līgavai kleita par 13.7 tūkstošiem eiro. FOTO

Jauns.lv

Britu futbolista Frenka Lamparda (37) līgava TV personība Kristīne Blīklija (36) līdz savai Lielajai dienai ar slaveno sportistu gaidīja četrus gadus. Ilgi gaidītajai kāzu dienai Kristīne izraudzījusies satriecošu kleitu par satriecošu summu.

Savā kāzu dienā 36 gadus vecā līgava Kristīne Blīklija jāvārdu britu futbolistam Frenkam Lampardam teica, tērpusies krāšņa līgavas kleitā, kas darināta no smalkākajām mežģīnēm. Zinātāji teic, ka šis tērps jaunajam pārim izmaksājis 10 000 sterliņu mārciņu jeb 13.7 tūkstošus eiro.

Kleitas dizaina autore ir modes aprindās atzītā britu māksliniece Suzanna Nevila, kura savulaik dizainējusi līgavas kleitas operdziedātājai Ketrīnai Dženkinsai, riteņbraucējai Viktorijai Pendltonei un aktrise un bijušajai grupas „Hear’Say” dziedātājai Kimai Māršai.

Frenka Lamparda līgava kāzu dienā izskatījās žilbinoši pērlītēm izšūtajā mežģīņu tērpā, pat par spīti tam, ka skaistās kleitas apakšmala ātri vien iekrāsojās tumša no slapjā un dubļainā asfalta.

Kāzu ceremonijai jaunais pāris bija izvēlējies Svētā Pola baznīcu Londonas centrā (nejaukt ar Svētā Pola katedrāli, kur savulaik laulājās princese Diāna un princis Čārlzs!).

Kristīne kāzu dienai bija izraudzījusies klasisku matu sakārtojumu, tumši brūnās cirtas saņemot elegantā mezglā. Līgavas ausis rotāja briljantu auskariņi, bet matus grezns plīvurs.

Līgavainis Frenks Lampards kāzu dienā bija tērpies zīmola „Thorn Sweeney” uzvalkā.

Kristīne un Frenks iepazinās 2009. gada oktobrī, bet saderinājās 2011. gada jūnijā ceļojuma laikā Losandželosā. Kāzas apmeklēja arī britu žurnālists un TV personība Pīrss Morgans, kurš pirms sešiem gadiem abus iepazīstināja. Tas noticis „Pride of Britain” balvu ceremonijas ballītē. Kristīne ienākusi bārā un Frenks savam draugam Pīrsam Morganam apvaicājies: „Kas viņa ir? Viņa izskatās tik pievilcīga.” Uz ko Morgans atbildējis: „Viņa ir krietni augstākā līgā nekā tu, mans draugs!” Taču jau pēc brīža futbolists bija iepazīstināts ar skaistuli. Tā bijusi mīlestība no pirmā skatiena. Pāris nākamās dienas pavadījis stundām garās sarunās un jau pēc nedēļas bijis „līdz ausīm” iemīlējies.

Kāzu ceremonijā kā puķu meitenes piedalījās Frenka Lamparda meitas no viņa iepriekšējām attiecībām – Aila (8) un Luna (10). Meitu māte ir spāņu modele Elēna Rivas.

Svinībās jaunajam pārim par godu dziedāja arī britu mūziķis Eds Šīrans.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press