foto: Instagram
VIDEO: Ronaldu dižojas ar savu miljons dolāru vērto superauto
Krištianu Ronaldu pie sava "McLaren Senna".
Sporta zvaigznes
2019. gada 25. maijs, 09:23

VIDEO: Ronaldu dižojas ar savu miljons dolāru vērto superauto

Jauns.lv

Itālijas A Sērijas kluba Turīnas "Juventus" un Portugāles futbola izlases zvaigzne Krištianu Ronaldu savā "Instagram" kontā ievietojis video ar iespaidīgu superauto, kas papildinājis viņa vērienīgo autoparku.

Video 34 gadus vecais futbolists redzams pie sporta auto "McLaren Senna" modeļa stūres.

"McLaren Automotive" savu modeli nosaukusi par godu leģendārajam brazīļu F-1 braucējam Airtonam Sennam.

foto: Instagram
Krištianu Ronaldu pie sava "McLaren Senna".

Kompānija "McLaren Senna" internetā publicēja 2017. gada 10. decembrī, bet oficiālā prezentācija notika 2018. gadā  Ženēvā, kur norisinājās ikgadējais starptautiskais motoršovs.

Ženēvas motoršovs no pārējām auto izstādēm atšķiras ar to, ka tajā kuplākā skaitā nekā citviet tiek prezentēti luksusa klases automobiļi un hipermašīnas.

Krištianu Ronaldu daiļā seja izplūst asinīs

Krištianu Ronaldu savainošanā vainojams Šveices izlases aizsargs Fabiāns Šērs, kurš mēģināja spēlēt bumbā, bet ar kāju trāpīja "Real" superzvaigznei pa ...

gallery icon
41

Superauto vērtība lēšama aptuveni viena miljona un 50 tūkstošu ASV dolāru apmērā (937 041 Eiro).

2018. gadā Turīnas "Juventus" par Krištianu Ronaldu pāreju samaksāja 100 miljonus eiro (kā arī vēl vismaz 12 miljonus dažādos papildus maksājumos). Tā ir lielākā pārejas nauda, kas samaksāta par spēlētāju, kurš vecāks par 30 gadiem.

Jauns.lv jau ziņoja, ka šogad Ronaldu jau iegādājās luksusa klases transportīdzekli - pasaulē dārgāko automašīnu "Bugatti La Voiture Noire", par to samaksājot 11 miljonus ASV dolāru.

Pasaules dārgākā automašīna "Bugatti La Voiture Noire"

Pasaules dārgākā automašīna "Bugatti La Voiture Noire" tiek izrādīta Ženēvas autoizstādē.

gallery icon
4

"Bugatti La Voiture Noire" pirmoreiz atrādīts tika šogad Ženēvas autoizstādē. Ronaldu gan ar to nevarēs braukt līdz 2021. gadam, jo "Bugatti" vēl esot jāpieslīpē vairākas nianses pagaidām vēl tikai esošajam prototipam.

Jaunais "Bugatti La Voiture Noire" ir leģendārā "Bugatti Type 57 SC Atlantic", kādi trīsdesmitajos gados tikai radīti tikai četri, modernā versija.

Krištianu Ronaldu villa Itālijā

Ronaldu jaunajā villā ir 200 istabu, no kurām astoņas ir guļamistabas. Ēkas apakšējā stāvā iekārtots peldbaseins zem jumta. Mājai ir ...

gallery icon
11

Portugāļu kājbumbas meistara autoparkā jau tā glaunu auto netrūkst - vienam no pasaules visu laiku izcilākajiem sportistiem pieder "Mercedes C Class Sport Coupe", "Rolls-Royce Phantom", "Ujn Ferrari 599 GTO", "Lamborghini Aventador LP700-4", "Aston Martin DB9", "McLaren MP4 12C" un "Bentley Continental GTC Speed".

Atļauties šādus spēkratus Ronaldu var droši - gadā viņa alga sasniedz 30 miljonus eiro, vēl miljonu desmiti kontā ieripo par reklāmas līgumiem. Kopumā viņa īpašumu vērtība sasniedzot teju pusmiljardu eiro.