foto: AFP/Scanpix
NHL rezultatīvākais spēlētājs Rantanens turpina krāt punktus un kaldina "Avalanche" uzvaru
Rantanens mačā pret "Bruins" atzīmējās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.
Hokejs
2018. gada 15. novembris, 13:51

NHL rezultatīvākais spēlētājs Rantanens turpina krāt punktus un kaldina "Avalanche" uzvaru

LETA

Somu hokeja zvaigzne un šī brīža Nacionālās hokeja līgas (NHL) rezultatīvākais spēlētājs Miko Rantanens trešdien turpināja demonstrēt rezultatīvu sniegumu viņa pārstāvētās Kolorādo "Avalanche" vienības uzvarā.

"Avalanche" savā laukumā ar 6:3 (1:2, 1:1, 4:0) apspēlēja Bostonas "Bruins".

Rantanens ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija savas komandas labākais punktu guvējs, kamēr viesu rezultatīvākais hokejists Dāvids Pastrņāks izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Rantanens šobrīd ar 29 punktiem (7+22) ir labākais punktu guvējs līgā un labākais piespēļu veicējs, kamēr Pastrņāks ar 17 vārtiem ir līderis vārtu guvēju sarakstā.

Tikmēr citā mačā Čikāgas "Blackhawks" ar minimālu pārsvaru 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) savās mājās izcīnīja uzvaru pret Sentluisas "Blues", pārtraucot astoņu zaudējumu sēriju.

Vienīgos vārtus uzvarētājiem otrajā trešdaļā guva Brents Sībruks, realizējot vairākumu.

Savukārt Vegasas "Golden Knights" ar 5:0 (1:0, 3:0, 1:0) savā laukumā sagrāva Anaheimas "Ducks". Uzvarētājiem divus vārtus guva Kodijs Īkins, bet laukuma saimniekiem pieredzējušais vārtsargs Marks Andrē Flerī atvairīja visus 29 pretinieku metienus.

Vēl trešdien uzvaru savā laukumā guva Vinipegas "Jets", kas ar rezultātu 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) uzveica pašreizējo NHL čempioni Vašingtonas "Capitals", kura cieta trešo neveiksmi pēdējos četros mačos, kamēr "Jets" svinēja trešo uzvaru pēc kārtas.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 25 punktiem 18 spēlēs joprojām ir Tampabejas "Lightning", kamēr tikai punktu zaudē Toronto "Maple Leafs". Savukārt Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 22 punktiem ieņem augsto piekto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 27 punktiem 18 spēlēs ir Nešvilas "Predators", par trim punktiem apsteidzot Minesotas "Wild" hokejistus.