foto: Reuters/Scanpix/LETA
Konoram Makgregoram izdodas izbēgt no cietumsoda
Konors Makgregors 15. jūlijā Maskavā pēc Vladimira Putina aicinājuma bija ieradies uz futbola Pasaules kausa finālmaču starp Franciju un Horvātiju.
Sporta zvaigznes
2018. gada 26. jūlijs, 12:51

Konoram Makgregoram izdodas izbēgt no cietumsoda

Jauns.lv

Īru jaukto cīņu mākslas (MMA) cīkstonis Konors Makgregors, kurš šā gada aprīlī uzbruka autobusam ar UFC cīkstoņiem, panācis vienošanos ar apsūdzības izvirzītājiem un spēs izvairīties no cietumsoda, vēsta "USA Today"

MMA zvaigzne Konors Makgregors Instagramā

MMA zvaigzne Konors Makgregors Instagramā.

gallery icon
26

Kā min laikraksts, šāds scenārijs novedīs arī pie abu pārējo ar šo incidentu saistīto apsūdzību atsaukšanas. Nākamā lietas noklausīšanās, kurā piedalīsies arī pats Makgregors, notiks jau šodien pēc ASV laika

Savā nākamajā cīņā kolorītais īru sportists spēkosies ar UFC čempionu vieglajā svarā krievu Habibu Nurmagomedovu. Šai ilgi gaidītajai cīņai ir jānotiek līdz gada beigām.

Jauns.lv jau ziņoja, ka šī gada 5. aprīlī Ņujorkā risinājās preses konference tiem UFC cīkstoņiem, kuriem divas dienas vēlāk bija plānots aizvdīt cīņu. Sportistiem bija norīkots autobuss, kas viņus aizgādāja no preses konferences norises vietas līdz viesnīcai, taču Makgregors pirms došanās ceļā kopā ar vēl citiem vīriešiem sarīkoja nekārtības.

Ņujorkas policija aizved MMA zvaigni Makgregoru saslēgtu rokudzelžos

Ņujorkas policija aizturējusi skandalozo jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru, kurš tiks sodīts par noziedzīgu darbību veikšanu, tostarp uzbrūkot ...

gallery icon
38

Makregors sākotnēji uzbruka Krievijas sportistam Habibam Nurmagomedovam, kurš esot necienīgi izteicies par kādu no īru sportista komandas biedriem. Tieši Nurmagomedovs aizvadīja cīņu par Makgregoram piederošo UFC pasaules čempiona jostu, jo īru sportists vairākkārt atteicies no iespējas aizvadīt cīnu par jostas saglabāšanu.

Pēc notikušā uz nozieguma vietu tika izsaukta policija, kura gan nevienu aizdomās turamo neaizturēja. Vēlāk gan pats Makgregors un Kaulijs ieradās Ņujorkas policijas iecirknī, kur atiznās izdarītajā.

Magregors tika apsūdzēts par uzbrukumu un kriminālu darbību veikšanu. Arī citam UFC cīkstonim Kaienam Kaulijam tika izvirzīta apsūdzība. Makgregors nakti pavadīja policijas iecirknī un viņam ir izvirzītas četras dažādas apsūdzības.

Vēlāk pēc 50 000 ASV dolāru drošības naudas samaksāšanas Makgregors tika atbrīvots.

UFC prezidents Dana Vaits šo incidentu nosauca par pretīgāko lietu, kas notikusi UFC vēsturē. "Makgregora karjerai tas nenāks par labu," izteicās Vaits. Vēlāk Vaits arī paziņoja, ka vairs neplāno savā organizācijā iesaistīt īru cīkstonu un pašlaik, lai arī viņu nodarbojas Ņujorkas policija.

Konoram Makgregoram pēdējā laikā nav trūkušas dažādas konfliktsituācijas.

Jau ziņots, ka Makgregors pēdējo cīņu aizvadīja pērnā gada augustā, kad viņa debijā boksā Floids Meivezers pārliecinoši pārspēja īru sportistu ar tehnisko nokautu, pieveicot savu pretinieku desmitajā raundā.

Abi bokseri cīnījās svarā līdz 69,9 kilogramiem. Duelis nenotika par kādu no pasaules čempiona jostām, tomēr prestižākā boksa organizācija Pasaules Boksa padome (WBC) tā uzvarētājam bija izgatavojusi īpašu "Naudas jostu" jeb "Money belt".

Ilgi gaidītā boksa cīņa: Meivezers pret Makgregoru

Amerikāņu boksa zvaigzne Floids Meivezers sestdien vēsturē, iespējams, ienesīgākajā cīņā uzvarēja jauktās cīņas mākslas (MMA) slavenāko sportistu Konoru Makgregoru.

gallery icon
98

Aizvadītā cīņa kļuva par visu laiku otru ienesīgāko boksa vēsturē.

Jāpiebilst, ka Meivezers tagad ir pieteicies jauktās cīņas mākslas (MMA) licencei, tādējādi sperot soli pretim iespējamai revanša cīņai pret Makgregoru. Ja šī cīņa notiks, tad abi bokseri būs mainītās lomās un debiju UFC piedzīvos Meivezers.

Makgregors ir kādreizējais UFC čempions vieglajā un pussmagajā svarā. Viņš kopumā ir aizvadījis 21 cīņu, kurās izcīnījis 18 uzvaras, ciešot trīs zaudējumus.