foto: Zane Bitere/LETA
Hokeja federācija vienojusies ar brokeru kompāniju par spēlētāju līgumu apdrošināšanu
Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs (no kreisās) un Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis.
Hokejs
2018. gada 10. aprīlis, 16:24

Hokeja federācija vienojusies ar brokeru kompāniju par spēlētāju līgumu apdrošināšanu

LETA

Latvijas Hokeja federācija (LHF) vienojusies ar brokeru kompāniju "Partner Broker" par spēlētāju līgumu apdrošināšanu, otrdien vēsta organizācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šajā pavasarī spēlētāju līgumu apdrošināšanas jautājums izpelnījās lielu ažiotāžu, turklāt jau trešdien Latvijas valstsvienības, kas pašlaik gatavojas pasaules čempionātam, aizvadīs pārbaudes spēli ar Somiju, kur varētu piedalīties arī potenciālie komandas līderi.

Kā vēsta LHF, šajā apdrošināšanas polisē ietilpst nelaimes gaidījumu izraisītā nāve, negadījumu izraisīts sakropļojums, kā arī spēlētāju esošo līgumu apdrošināšana.

Ņemot vērā starptautisko praksi, LHF prioritāte šogad bija spēlētāju līgumu apdrošināšana.

Spēlētāju līgumu apdrošināšana tiek ņemta vērā pēc viņu aizvadītās sezonas atalgojuma. Savukārt, ja spēlētājam ir līgums uz nākamo sezonu, apdrošināšanas summa tiek aprēķina no šīs oficiālās vienošanās.

Nacionālās valstsvienības spēlētāju apdrošināšana stājusies spēkā no pirmdienas.

Pēc trešdien un ceturtdien gaidāmajiem pārbaudes mačiem savā laukumā pret Somiju 20.-21.aprīlī sekos divas cīņas viesos pret Slovākiju, kamēr 27.-28.aprīlī Rīgā viesosies Šveices izlase. Savukārt gatavošanās tiks noslēgta ar spēli 1.maijā Rīgā pret spēcīgo Kanādas izlasi.

Pasaules čempionāts 4.maijā sāksies Dānijas pilsētās Herningā un Kopenhāgenā. Latvijas izlase Herningā spēlēs vienā grupā ar Kanādu, Somiju, ASV, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Dienvidkoreju. Četras labākās komandas tiks ceturtdaļfinālā.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase Boba Hārtlija vadībā aizvadītajā gadā pasaules čempionātā demonstrēja atzīstamu sniegumu, ieņemot desmito vietu, kas bija labākais rezultāts kopš 2012.gada.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās