foto: AP/Scanpix/LETA
"Sabres" pirmajā periodā ielaiž 4 vārtus un pārliecinoši zaudē Dalasā
Girgensons spēlēja nepilnas 14 minūtes un izdarīja 2 metienus.
Hokejs
2017. gada 5. novembris, 11:51

"Sabres" pirmajā periodā ielaiž 4 vārtus un pārliecinoši zaudē Dalasā

LETA

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē viesos ielaida četrus vārtus pirmajā periodā, kapitulējot Dalasas "Stars" vienībai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Sabres" cieta neveiksmi ar rezultātu 1:5 (0:4, 1:1, 0:0), piedzīvojot trešo zaudējumu pēdējos četros mačos.

"Stars" komanda jau spēles 13.minūtē bija vadībā ar 4:0, vārtus gūstot Remijam Elī, Radekam Faksam, Stīvenam Džonsam un Taileram Seginam, kurš izcēlās skaitliskajā vairākumā.

Bufalo komanda otrās trešdaļas vidū pēc Raiena O'Reilija metiena vienu ripu atspēlēja, tomēr perioda pirmspēdējā minūtē francūzis Antuāns Rusels mājiniekiem atjaunoja četru vārtu pārsvaru.

Girgensons šajā mačā bija aktīvs, jo nospēlēto 13 minūšu un 54 sekunžu laikā divas reizes meta pa vārtiem un izdarīja četrus spēka paņēmienus, kā arī bloķēja vienu metienu, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības rādītāju.

Šosezon latvietis 11 mačos ticis pie vārtu guvuma, divām rezultatīvām piespēlēm un pozitīva lietderības koeficienta +1.

"Sabres" un "Stars" mača labākie momenti - video:

Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts "Stars" uzbrucējs Džemels Smits, kurš atdeva divas rezultatīvas piespēles, kamēr Jons Klingberjs trīs reizes asistēja partneriem, bet Dalasas kluba vārtsargs Kari Lehtonens atvairīja 27 no 28 metieniem.

Bufalo vienība ar desmit punktiem 14 spēlēs ieņem pēdējo - 16.vietu - Austrumu konferencē, bet "Stars" ar 16 punktiem ir devītā ietumu konferencē.

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs otrdien, mājās uzņemot Vašingtonas "Capitals".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās