foto: AP/Scanpix/LETA
"Knicks" vadība pastāsta, kādas viņiem ir attiecības ar Porziņģi, kurš neieradās uz sezonas noslēguma tikšanos
Ņujorkas "Knicks" galvenie vīri: (no kreisās) ģenerālmenedžeris Skots Perijs, prezidents Stīvs Milss un galvenais treneris Džefs Hornačeks.
Basketbols
2017. gada 22. septembris, 23:42

"Knicks" vadība pastāsta, kādas viņiem ir attiecības ar Porziņģi, kurš neieradās uz sezonas noslēguma tikšanos

LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" vadībai ir labas attiecības ar latviešu zvaigzni Kristapu Porziņģi un tā ar nepacietību gaida viņu atgriešanos komandā, piektdien, tiekoties ar medijiem, sacīja ģenerālmenedžeris Stīvs Milss.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc pagājušās sezonas beigām Porziņģis, būdams neapmierināts ar komandas virzību, apzināti neieradās uz tikšanos ar "Knicks" vadību, turklāt lielāko daļu starpsezonas viņš pavadīja Latvijā un nesen palīdzēja nacionālajai izlasei izcīnīt piekto vietu Eiropas čempionātā.

Vasarā no "Knicks" prezidenta amata tika atlaists Fils Džeksons, kurš pirms tam vēlējies latvieti aizmainīt, bet viņa vietā stājies iepriekšējais ģenerālmenedžeris Milss.

Tāpat starpsezonā izskanēja spekulācijas par Porziņģa un "Knicks" galvenā trenera Džefa Hornačeka attiecībām, kas nemaz neesot tik labas. Tiesa, piektdien speciālists to noliedza.

"Porziņģim un man ir labas attiecības. Negrasos komentēt šovasar izskanējušās baumas. Visu vasaru ar viņu sazinājāmies elektroniski," sacīja Hornačeks.

"Sekojām līdzi Porziņģa gaitām Eiropas čempionātā. Bijām ļoti apmierināti, kā viņš spēlēja šajā turnīrā un kā viņš uzņēmās Latvijas izlases līdera lomu. Domāju, viņš ir priecīgs atgriezties Ņujorkā, tāpat arī mēs nevaram viņu sagaidīt atpakaļ. Viņš saņems daudz iespēju, lai varētu sevī attīstīt līdera īpašības. Centīsimies strādāt, lai viņš kļūtu par lielisku spēlētāju," uzsvēra Hornačeks.

Porziņģis pirmdien oficiāli atriezīsies "Knicks" nometnē, lai piedalītos mediju dienā.

Hornačeks arī norādīja, ka no jaunās sezonas sagaida daudz situāciju, kur Porziņģim būs jāuzņemas "Knicks" līdera loma.

Arī jaunais "Knicks" prezidents Milss atklāja, ka komunikācija ar Porziņģi ar īsziņu starpniecību bijusi pozitīva.

"Apsveicām Kristapu ar labo spēli izlasē un veikto progresu. Turklāt viņš pats norādīja, ka ir priecīgs atgriezties Ņujorkā un vēlas aizvadīt lielisku sezonu," teica Milss.

Vienlaicīgi Milss arī sacīja, ka kluba vadība nevēlas atskatīties uz pavasari, kad Porziņģis neieradās uz sezonas noslēguma tikšanos. "Runāju ar viņu, kad mums bija lielās pārmaiņas. Viņš bija patīkami satraukts par manu vīziju, kā "Knicks" komandai būtu jāattīstās, un arī jaunajam ģenerālmenedžerim Skotam Perijam būs lieliska iespēja iepazīties ar Porziņģi un izveidot labas attiecības."

"Uzskatu, ka esam ļoti prasmīgi labu attiecību uzturēšanā, tāpat esmu pārliecināts, ka Kristaps jūtas ļoti labi, būdams "Knicks" basketbolists, un vēlamies, lai viņš šeit jūt labu auru," izteicās Milss.

"Knicks" komanda NBA izslēgšanas turnīru nav sasniegusi jau četrus gadus pēc kārtas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās