foto: AFP/Scanpix/LETA
NBA superzvaigzne Ērvings ļoti vēlas pāriet pie Porziņģa uz "Knicks"
Kairijs Ērvings kopā ar Kristapu Porziņģi pēc daudzu ekspertu domām veidotu nopietnu spēku.
Basketbols
2017. gada 28. jūlijs, 13:03

NBA superzvaigzne Ērvings ļoti vēlas pāriet pie Porziņģa uz "Knicks"

LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kairijs Ērvings ļoti vēloties pievienoties latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Ņujorkas "Knicks" komandai, vēsta ietekmīgais ESPN.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pašlaik 25 gadus vecais Ērvings viņa pašreizējai komandai Klīvlendas "Cavaliers" pieprasījis maiņu, bet pats basketbolists izteicis vēlmi pievienoties "Knicks", Dāvja Bertāna pārstāvētajai Sanantonio "Spurs", Maiami "Heat" vai Minesotas "Timberwolves" vienībām.

Tomēr nu ESPN informē, ka Ērvings ļoti vēloties pievienoties tieši "Knicks", turklāt šāds darījums būtu iespējams, jo Ņujorkas vienība joprojām esot gatava atbrīvoties no savas lielākās zvaigznes Karmelo Entonija. Tiek uzskatīts, ka pārbūves procesā esošajā "Knicks" vienībā Ērvings kopā ar talantīgo Porziņģi būtu draudošs spēks.

Ērvings vēlas pamest Klīvlendu, jo vairs negribot spēlēt kopā ar "Cavaliers" līderi Lebronu Džeimsu.

Ērvings "Cavaliers" rindās ir kopš 2011.gada, kad draftā tika izraudzīts ar pirmo numuru. Pērn viņš Klīvlendas komandas rindās tika kronēts par NBA čempionu.

Aizvadītā sezona Ērvingam bija rezultatīvākā karjerā. Regulārajā čempionātā viņš vidēji mačā iemeta 25,2 punktus, izcīnīja 3,2 atlēkušās bumbas un veica 5,8 rezultatīvas piespēles. Savukārt izslēgšanas turnīrā viņam vidēji spēlē 25,9 punkti, 2,8 atlēkušās bumbas un 5,3 rezultatīvas piespēles.

Kā vēstīts, nu jau bijušais "Knicks" saspēles vadītājs Deriks Rouzs šonedēļ oficiāli parakstīja līgumu "Cavaliers", liekot vēl vairāk spekulēt par Ērvinga nākotni komandā.

"Cavaliers" šī gada finālsērijā ar 1-4 piekāpās "Warriors", nespējot nosargāt pērn izcīnīto NBA čempionu titulu.

Tikmēr "Knicks" komandai jau četrus gadus pēc kārtas nav izdevies sasniegt NBA izslēgšanas turnīru.