foto: AP/Scanpix/LETA
"Knicks" pārtraukusi sarunas par Entonija aizmainīšanu un varētu viņu paturēt
Karmelo Entonijs tomēr varētu palikt Ņujorkā.
Basketbols
2017. gada 14. jūlijs, 12:22

"Knicks" pārtraukusi sarunas par Entonija aizmainīšanu un varētu viņu paturēt

LETA

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas "Knicks" pārtraukusi sarunas par Karmelo Entonija aizmainīšanu un apsver iespēju basketbolistu paturēt, informē ESPN.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Spekulācijas par pašlaik 33 gadus vecā Entonija nākotni ir jau vairākus mēnešus. Aizmainīšanu vēlējās nu jau bijušais "Knicks" prezidents Fils Džeksons, taču pēc viņa atlaišanas Ņujorkas klubs vedis sarunas ar Hjūstonas "Rockets" un Klīvlendas "Cavaliers" komandām.

Entonija līgumā ir punkts, kas bez viņa piekrišanas liedz spēlētāju aizmainīt uz citu komandu, taču basketbolists esot ieinteresēts pievienoties "Rockets", kas nesen papildināja sastāvu ar augsti vērtēto saspēles vadītāju Krisu Polu.

Tiesa, ESPN informē, ka "Knicks" pārrunās esot paņēmusi pauzi.

Par "Knicks" ģenerālmenedžeri gatavojas kļūt Skots Perijs, kamēr pašreiz šajā amatā esošais Stīvs Milss pārņems prezidenta pienākumus. Šādas pārmaiņas tieši Milsam likušas pārdomāt Entonija nākotni, tāpēc, iespējams, basketbolists aizmainīts nemaz netiks.

Perijs pašlaik ir Sakramento "Kings" viceprezidents basketbola jautājumoa, taču jau tuvākajā laikā viņš pārcelšoties uz Ņujorku.

Tikmēr "Knicks" vēlas, lai Entonijs tuvākajā nākotnē tiktos ar jauno kluba vadību un galveno treneri Džefu Hornačeku, tomēr tiek ziņots, ka basketbolists neizjūtot īpašu entuziasmu atkal spēlēt Ņujorkas vienībā, kas pēdējos mēnešos tik ļoti centusies viņu aizmainīt.

Entonijs iepriekšējā sezonā 74 spēlēs vidēji iemeta 22,4 punktus, būdams "Knicks" rezultatīvākais basketbolists. Tiesa, komanda jau četrus gadus pēc kārtas nav spējusi sasniegt izslēgšanas turnīru.

Basketbolistam ar "Knicks" vēl ir spēkā līgums uz diviem gadiem. Kopumā viņam pa šo laiku jāsaņem 54 miljoni dolāru (47 miljoni eiro).

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās