foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Znaroka trenētajai Krievijas hokeja izlasei radušās nopietnas problēmas ar izbraukšanu no Ķelnes
Krievijas hokeja izlasei nedienas pirms ceturtdaļfināla spēles.
Hokejs
2017. gada 17. maijs, 16:20

Znaroka trenētajai Krievijas hokeja izlasei radušās nopietnas problēmas ar izbraukšanu no Ķelnes

LETA

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Krievijas hokeja izlasei radušās pamatīgas problēmas ar izbraukšanu no Ķelnes uz Parīzi, kur tai ceturtdien gaidāma pasaules čempionāta ceturtdaļfināla spēle, vēsta vietējā Hokeja federācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atraktīvākie Krievijas hokeja fani Ķelnē 2017. gadā

Hokeja pasaules čempionātā Ķelnē pagaidām Krievijas izlase ne vien demonstrē lielisku sniegumu laukumā un pirmajos piecos mačos ir izcīnījusi piecas ...

gallery icon
47

Krievijas komanda uz Parīzi, kur tai ceturtdien gaidāma spēkošanās ar Čehiju, nolēma doties trešdien ar vilcienu. Tomēr vienību sagaidīja piespiedu aizkavēšanās, jo vilcienam esot atvienojušies vagoni. Līdz ar to hokejisti šobrīd spiesti gaidīt dzelzceļa stacijā, taču izbraukšana tagad plānota plkst.16.25 pēc Latvijas laika.

Kā ziņo aģentūra "R-Sport", beigās Krievijas izlase no Ķelnes izbraukusi plkst.16.40.

Tiesa, šāda aizkavēšanās nekādi neietekmēšot komandas plānus. Nolemts, ka pēc ierašanās Parīzē izlase vispirms aizvadīs treniņu, bet tikai pēc tam dosies uz viesnīcu.

Aizkavēšanās dēļ pasaules čempionāta rīkotāji stacijā uzsaukuši Krievijas izlasei pusdienas.

Latvijas izlases sagrāve pret Krievijas hokejistiem Ķelnē

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionāta A apakšgrupas spēlē pirmdien ar rezultātu 0:5 (0:2, 0:2, 0:1) zaudēja Oļega Znaroka un Harija ...

gallery icon
55

Krievijas izlase pasaules čempionāta A grupā, kas savas spēles aizvadīja Vācijas pilsētā Ķelnē, ieņēma otro vietu, tāpēc tai ceturtdaļfinālā būs jātiekas ar B apakšgrupas trešo spēcīgāko vienību Čehiju.

Vēl pasaules čempionāta ceturtdaļfinālu pāros ASV sacentīsies ar Somiju, Kanāda tiksies ar Vāciju, bet Šveice spēkosies ar Zviedriju.

Tikmēr Latvijas izlasei neizdevās sasniegt pasaules čempionāta ceturtdaļfinālu, jo tā otrdien A apakšgrupas izšķirošajā spēlē pēcspēles metienu sērijā piekāpās Vācijai un palika piektajā vietā grupā.

Iepriekšējo reizi pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā Latvijas izlase piedalījās 2009.gadā, kad Šveicē atkārtoja savu visu laiku labāko rezultātu un ierindojās septītajā vietā. Šāds sasniegums Latvijas izlasei padevies arī 1997. un 2004.gadā, bet pēdējos čempionātos labākais sasniegums ir desmitā vieta, kas iegūta 2012.gadā.

Pasaules čempionāts noslēgsies svētdien.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās