Bārtulim un Skrastiņam kārtējie zaudējumi
Hokejs

Bārtulim un Skrastiņam kārtējie zaudējumi

Jauns.lv

Latvijas aizsargu Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa pārstāvētie klubi savos laukumos piedzīvoja zaudējumus NHL spēlēs.

Bārtulim un Skrastiņam kārtējie zaudējumi...
Kārļa Skrastiņa spēles laiks arī šoreiz bija ilgs, bet „paglābties” no negatīva lietderības koeficienta viņam neizdevās.
Kārļa Skrastiņa spēles laiks arī šoreiz bija ilgs, bet „paglābties” no negatīva lietderības koeficienta viņam neizdevās.

Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda savā laukumā ar rezultātu 2:4 (0:0, 0:2, 2:2) piekāpās Sanhosē "Sharks" vienībai, kuri pēdējos vārtus guva, raidot ri­pu tukšos vārtos. Skrastiņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, veica vienu spēka paņēmienu un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Dalasā viesi pēdējos vārtus guva, kad "Stars" vārtsargu bija aizstājis sestais laukuma spēlētājs. Uzvarētājiem divus vārtus guva Patriks Marlo, bet pa vieniem – Džo Pavelski un Raiens Klovs, savukārt mājiniekiem precīzi bija Džeim­ija Benna un Luī Ēriksona metieni.

Spēles interesantākie momenti – video:

Savukārt Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" vienība savā laukumā ar 1:4 (0:1, 0:1, 1:2) atzina Floridas kluba "Panthers" pārākumu. Šajā mačā Bārtulis laukumā pavadīja 12 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā veica vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Uzvarētājiem divus vārtus guva Neitans Hortons, bet pa vieniem vārtiem: Stefens Veiss (viņam arī trīs rezultatīvas piespēles) un Mihaels Froliks (viņam arī divas rezultatīvas piespēles), savukārt mājiniekiem goda vārtus guva Breidons Koburns.

Spēles interes­antākie momenti – video:

­

­­

Filadelfijas "Flyers" hokejisti ir zaudējuši sešās no pēdējām septiņām cīņām, kā arī pēdējās četrās spēlēs pēc kārtas.

NHL kopvērtējumā "Flyers" ar 32 punktiem 35 aizvadītajās spēlēs ieņem pirmspēdējo 14.vietu Austrumu konferencē, bet "Stars" hokejisti ar 41 punktu 36 mačos atrodas devītajā pozīcijā Rietumu konferencē.

kasjauns.lv