Bārtulim lielisks lietderības koeficients un uzvara, Ivanānam zaudējums
Filadelfijas presē bija jūtama nostāja, ka Oskara Bārtuļa katastrofālā lietderības koeficienta dēļ viņa vieta ir fārmklubā, bet vismaz šoreiz viņam ir izdevies laboties žurnālistu acīs.
Hokejs

Bārtulim lielisks lietderības koeficients un uzvara, Ivanānam zaudējums

Jauns.lv

Labāko lietderības koeficientu komandā - +3 - NHL spēlē uzrādīja Oskars Bārtulis, palīdzot Filadelfijas "Flyers" ar 5:3 savā laukumā pārspēt Kolumbusas "Blue Jackets".

Bārtulim lielisks lietderības koeficients un uzvar...

Aizvadītās 34 spēlēs NHL tikai ceturto reizi Bārtuļa lietderības koeficients bija pozitīvs un pirmo reizi deviņās pēdējās spēlēs kopš 27. decembra. Turklāt vēl nekad pozitīvais koeficients Bārtulim nekad nebija bijis lielāks par +1. Viņam tas joprojām ir pārliecinoši sliktākais komandā - mīnus 14.

Bārtulis laukumā pavadīja 13 minūtes un 33 sekundes, šajā laikā izdarot vienu metienu pa sāncenšu vārtiem un veicot vienu spēka paņēmienu, bet ''Flyers'' klubs ar šo uzvaru pārtrauca divu zaudējumu sēriju. Mājiniekiem Ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Džefs Kārters, bet pa reizei precīzi bijs Ārons Ašams, Kriss Pronžērs un Daniēls Karčillo, savukārt visu labā divus vārtus guva Ārdžejs Umbergers, bet vienu reizi precīzs, gūstot savus 23. vārtus sezonā, bija Riks Nešs.

Spēles interesantākie momenti – video:

Citā spēlē Raita Ivanāna Losandželosas ''Kings'' ar 1:5 savā laukumā zaudēja Rietumu konferences līderiem Sanhosē ''Sharks''. Ivanāns spēlēja piecas minūtes un 25 sekundes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un izpildīja vienu spēka paņēmienu, kā arī nebija laukumā, kad tika gūti vai zaudēti vārti. Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Patriks Marlo (Jau 34 precīzi raidījumi šosezon) un Raiens Klovs, bet viens precīzs metiens padevās Danam Boilam, savukārt goda vārtus mājiniekiem guva Veins Simonds.

Spēles interesantākie momenti – video:

NHL kopvērtējumā "Flyers" ar 51 punktu 48 spēlēs ieņem devīto vietu NHL Austrumu konferencē, savukārt "Kings" ar 57 punktiem 49 mačos atrodas astotajā vietā Rietumu konferencē.

kasjauns.lv/Foto: AFP