Oļegs Znaroks atzīts par labāko KHL treneri
Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa paveiktais ar Balašihas MVD ir jāuzskata par brīnumu, tāpēc arī labākā trenera balva ir likumsakarīga.
2010. gada 25. maijs, 20:42

Oļegs Znaroks atzīts par labāko KHL treneri

Jauns.lv

Latvijas izlases un HK MVD galvenais treneris Oļegs Znaroks otrdien saņēma KHL sezonas labākā trenera balvu, bet Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Marsels Hosa tika apbalvots kā labākais vārtu guvējs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrdien Maskavā notikušajā svinīgajā ceremonijā, kurai līdzi varēja sekot pārraidē LTV7 televīzijas kanālā, tika sveikti aizvadītās sezonas labākie spēlētāji dažādās nominācijās.

Balvu "Zelta nūja" kā čempionāta vērtīgākais spēlētājs saņēma Ufas "Salavat Julajev" uzbrucējs Aleksandrs Radulovs. Par labāko vārtsargu atzina somu Petri Vehanenu no Kazaņas "Ak Bars", rezultatīvākā aizsarga balvu ieguva Sergejs Zubovs no Sanktpēterburgas SKA, bet rezultatīvākā spēlētāja balvu Sergejs Mozjakins no Mitišču "Atlant".

Latvijas televīzijas kanāls LTV7 saņēma balvu kā "Labākā hokeja telekompānija".

Čempionāta simboliskajā izlasē iekļuva HK MVD vārtsargs Maikls Garnets, aizsargi Sergejs Zubovs (SKA) un Dmitrijs Kaļiņins ("Salavat Julajev"), kā arī Radulovs, Hosa un Mozjakins. Par labāko uzbrucēju trijnieku tika atzīts Sanktpēterburgas SKA trio Aleksejs jašins, Petrs Čajaneks un maksims Sušinskis.

Par labāko jauno hokejistu, kurš saņēma Alekseja Čerepanova vārdā nosaukto balvu, tika atzīts Anatolijs Ņikoncevs no Jekaterinburgas "Avtomobilist". Par KHL labāko tiesnesi atzina Vjačeslavu Bulanovu, par "Delzs cilvēku" jeb izturīgāko spēlētāju apbalvoja Genādiju Čurilovu no Jaroslavļas "Lokomotiv". Kā noderīgākais spēlētājs tika apbalvots "Salavat Julajev" leģionārs Patriks Toresens, kuram bija labākais lietderības rādītājs čempionātā.

Kā labāko kluba vadītāju sveica HK MVD prezidentu Mihailu Tjurkinu. Balvu par uzticību hokejam saņēma Astanas "Baris" uzbrucējs Aleksandrs Koreškovs. Kā līgas džentlmeņi tika apbalvoti Ruslans Hasanšins no Habarovskas "Amur" un Sergejs Žukovs no "Lokomotiv".

Savukārt "Salavat Julajev" komanda saņēma Vsevoloda Bobrova vārdā nosaukto balvu kā līgas rezultatīvākā komanda.

BNS/Foto: LETA