Biļetes uz "Dinamo" spēli ar „Coyotes" izpērk 14 minūtēs
2010. gada 24. augusts, 16:08

Biļetes uz "Dinamo" spēli ar „Coyotes" izpērk 14 minūtēs

Jauns.lv

Šodien 14 minūšu laikā "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās izpirktas visas iepriekšpārdošanā piedāvātās biļetes uz oktobrī gaidāmo Rīgas "Dinamo" spēli ar NHL vienību Fīniksas "Coyotes".

­

Kā aģentūrai LETA stāstīja "Dinamo" komandas preses sekretārs Jānis Stepītis, "Biļešu servisa" tirdzniecībā tika laista daļa no visām biļetēm, kuras pieejamas uz spēli, jo liela daļa no biļetēm rezervēta Krievijai, kā arī biļetes rezervētas abonementu īpašniekiem.

Līdz 27.augustam abonementu īpašnieki, uzrādot 2010./2011.gada sezonas abonementus, biļetes savās sēdvietās varēs iegādāties "Biļešu servisa" kasēs Kongresa namā un Dailes teātrī, savukārt no rītdienas biļetes būs iespējams iegādāties KHL un NHL komandu spēļu oficiālajā interneta mājaslapā - "www.khlnhl.ru".

Pastāv iespēja, ka hokeja fani, kuri vēl nav tikuši pie spēles biļetēm, pie tām tomēr varētu tikt, jo rezervētās, bet laikā neizpirktās biļetes pēc 27.augusta tiks laistas brīvā tirdzniecībā.

Jau ziņots, ka spēle starp Rīgas "Dinamo" un "Coyotes" notiks 6.oktobrī "Arēnā Rīga". Biļešu cenas "Biļešu servisa" kasēs uz šo spēli ir, sākot no sešiem latiem līdz 59 latiem.

Spēli starp Rīgas "Dinamo" un "Coyotes" rīkos NHL sadarbībā ar KHL.

Savukārt cits NHL klubs Karolīnas "Hurricanes" 4.oktobrī spēlēs Sanktpēterburgā ar vietējo SKA.

Pēc tam abi klubi Eiropā uzsāks NHL regulāro sezonu. "Coyotes" dosies uz Prāgu, kur 9. un 10.oktobrī tiksies ar Bostonas "Bruins", bet "Hurricanes" Helsinkos divās spēlēs cīnīsies ar Minesotas "Wild".

Iepriekšējo reizi NHL klubs Latvijā spēlēja pirms 20 gadiem, kad toreizējais Rīgas "Dinamo" cīnījās ar slaveno Monreālas "Canadiens".

Kā ziņots, pirms aizvadītās sezonas sākuma tika paredzēts, ka Rīgā viesosies vēl viens NHL klubs Floridas "Panthers", bet tas par mača aizvadīšanu gribēja saņemt pārāk lielu atlīdzību, un līdz ar to spēle nenotika.

Rīgas "Dinamo" pagājušajā sezonā aizkļuva līdz Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālam, tikmēr "Coyotes" iekļuva NHL Stenlija kausa izcīņā, kur Rietumu konferences ceturtdaļfinālā ar 3-4 piekāpās Detroitas "Red Wings" komandai.

LETA/Foto:LETA

­