Leģendārā Dominika Hašeka meita kļūst par Čehijas superzvaigzni
Hokejs

Leģendārā Dominika Hašeka meita kļūst par Čehijas superzvaigzni

Jauns.lv

Leģendārā čehu vārtsarga Dominika Hašeka meita ir pievērsusies šovbiznesam. Četrdesmit piecus gadus vecās hokeja leģendas meita Dominika piedalās vietējā talantu šovā “Čehija un Slovākija meklē talantus”.

Leģendārā Dominika Hašeka meita kļūst par Čehijas ...
Piecpadsmit gadu vecā Dominika Haškova.
Piecpadsmit gadu vecā Dominika Haškova.

Piecpadsmit gadu vecā Dominika Haškova ar savu priekšnesumu apbūra gan pasākuma skatītājus, gan žūriju un iekļuva sacensību finālā.

“Godīgi sakot, es biju diezgan pārsteigts. Protams, mani tas priecē un esmu lepns par savu meitu Dominiku,” atzinās Dominiks Hašeks.

Četrdesmit piecus gadus vecā vārtsarga meita izpildīja slavenā kanādiešu dziedātāja Leonarda Koena skaņdarbu “Aleluja”. Konkursa laikā viņu atbalstīja mamma Alena un vecākais brālis Mihals. Meitas neparedzētie panākumi mūzikas jomā ģimenei lika atcelt pārcelšanos uz Maskavu. Pagaidām “Dominatoram” nākas vienatnē dzīvot Krievijā un gatavoties KHL sezonai, kuru viņš sāka ļoti veiksmīgi – ar uzvaru 5:1 pār spēcīgo Maskavas CSKA.

Speciālisti jau paredz 15 gadu vecajai Dominikai žilbinoši nākotni, jo talants viņai neapšaubāmi ir.

Atgādināsim, ka sākotnēji uz Maskavas “Spartak” vārtsargu vietu pretendēja arī latvietis Edgars Masaļskis, taču kolorītajam slovāku trenerim Milošam Ržigam izdevās pierunāt leģendāro Dominiku Hašeku. Pagājušajā sezonā Maskavas “Spartak” bija vienīgā komanda, kuru Rīgas „Dinamo” pieveica visos četros savstarpējos mačos, par ko ļoti nelaimīgs bija slovāku speciālists, kurš uzskatīja, ka katru reizi rīdzinieki ir uzvarējuši nepelnīti.

Dominikas Haškovas sirdi plosošais priekšnesums – video:
kasjauns.lv/Foto: AFP