Andrim Biedriņam sezona, visticamāk, ir galā
Basketbols
2011. gada 21. marts, 09:23

Andrim Biedriņam sezona, visticamāk, ir galā

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš potītes savainojuma dēļ šosezon, visticamāk, vairs nespēlēs, svētdien medijus informēja avoti komandā.

­

Latvietis traumu guva aizvadītajā trešdienā, kad viņa pārstāvētā vienība ar 106:112 savā laukumā piekāpās Dalasas "Mavericks" vienībai. Līdz šim oficiāli bija zināms, ka Biedriņš izlaidīs četras "Warriors" izbraukuma sērijas spēles.

Šīs sezonas NBA regulārajā čempionātā Biedriņš laukumā pavadīja 23,7 minūtes, kuru laikā guva 5,0 punktus, izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas un bloķēja 0,9 pretinieku metienus.

Tikmēr "Warriors" komanda svētdien atkal spēkojās ar "Mavericks" komandu, bet šoreiz jau izbraukumā, piedzīvojot zaudējumu ar 73:101 (23:31, 20:20, 20:25, 10:25). Šī bija otrā cīņa pēc kārtas, kuru Biedriņš izlaida.

Šajā mačā "Warriors" komandā rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Monta Eliss. Tikmēr "Mavericks" līderis Dirks Novickis guva 20 punktus.

Šis "Warriors" komandai bija ceturtais zaudējums pēc kārtas.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 30 uzvarām 70 spēlēs joprojām atrodas stabilā 12.vietā. "Warriors" vienība joprojām saglabā teorētiskas izredzes uz iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Savukārt "Mavericks" ar 49 panākumiem 70 mačos šajā pašā konferencē atrodas trešajā pozīcijā un pēc svētdienas uzvaras garantēja vietu izslēgšanas cīņās.

LETA/Foto: AFP/LETA

­