„Barcelona” pieveic Madrides „Real”, izcīnot Spānijas superkausu. VIDEO
Futbols
2011. gada 18. augusts, 09:34

„Barcelona” pieveic Madrides „Real”, izcīnot Spānijas superkausu. VIDEO

Jauns.lv

Spānijas Superkausa izcīņas futbolā otrajā spēlē trešdien valsts pēdējo trīs gadu čempioni "Barcelona" savā laukumā ar 3:2 (2:1) uzvarēja Madrides "Real", izcīnot prestižo trofeju.

Jau ziņots, ka abu komandu pirmā spēle Madridē aizvadītajā svētdienā noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 2:2.

Divu spēļu summā "Barcelona" tādējādi uzvarēja ar 5:4.

Pirmajā puslaikā mājiniekus vadībā izvirzīja Andress Injesta, bet drīz vien Krištianu Ronaldu, gūstot savus 100.vārtus Madrides karaliskā kluba rindās, atjaunoja neizšķirtu rezultātu. Uzvaru mājiniekiem nodrošināja argentīniešu zvaigzne Lionels Mesi, kurš ar precīziem sitieniem izcēlās pirmā un otrā puslaika beigās, kamēr "Real" spēja atbildēt ar Karima Benzemā vārtiem.

Spēles beigās komandu abpusēja incidenta rezultātā sarkanās kartītes saņēma mājinieks Davids Vilja, kā arī "Real" spēlētāji Mesuts Ezils un Marselu.

Spēles izskaņā savu debiju "Barcelona" rindās piedzīvoja Fransesks Fabregass, kurš vienībai nesen pievienojās no Anglijas premjerlīgas čempionāta komandas Londonas "Arsenal". Zīmīgi, ka tieši pēc pārkāpuma pret Fabregasu noraidīts tika Marselu.

Kā ziņots, arī pagājušajā gadā Spānijas Superkausa izcīņā triumfēja "Barcelona", kas divu spēļu summā ar 5:3 pieveica "Sevilla" futbolistus.

Visi vārtu guvumi – video:

Asumi Spānijas Superkausa otrajā mačā – video:

LETA/Foto: EPA/LETA