Artjomam Rudņevam trešais „hattrick” šosezon. VIDEO
Futbols
2011. gada 17. septembris, 00:00

Artjomam Rudņevam trešais „hattrick” šosezon. VIDEO

Jauns.lv

Jau trešo reizi šosezon trīs vārtus Polijas futbola čempionāta spēlē piektdien guva Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, palīdzot Poznaņas "Lech" komandai ar rezultātu 4:1 (1:1) savā laukumā pieveikt šosezon UEFA Eiropas līgā uzspēlējušo Belastokas "Jagiellonia" vienību.

­

Mača 24. minūtē Rudņevs atklāja rezultātu, bet pēc tam viņš precīzi sita arī 57. un 62. minūtē, palīdzot "Lech" komandai tajā brīdī panākt 3:1.

Rudņevs laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Vēl vienus vārtus "Lech" komandas labā guva bulgārs Aleksandars Toņevs.

Šīs sezonas septiņās Polijas čempionāta spēlēs Rudņevs tagad ir guvis 11 vārtus, ieņemot pārliecinošu pirmo vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Kā ziņots, iepriekš ar "hat-trick" Rudņevs bija izcēlies pirmās un trešās kārtas spēlēs.

Polijas čempionāta kopvērtējumā "Lech" ar 13 punktiem septiņās spēlēs atguva kopvērtējuma līderpozīciju, bet pēc atlikušajām kārtas spēlēm to var apsteigt vairākas vienības.

Tikmēr Jurija Žigajeva pārstāvētā Lodzas "Widzew" komanda pašlaik ar 11 punktiem septiņās spēlēs ieņem ceturto vietu, bet pārējo Latvijas futbolistu pārstāvētās komandas atrodas kopvērtējuma lejasgalā - Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas "Lechia" vienība ar astoņiem punktiem sešās cīņās atrodas desmitajā pozīcijā, bet Krakovas "Cracovia" komanda, kurā spēlē Aleksejs Višņakovs, izcīnījusi divus punktus sešās cīņās, kas dod pēdējo vietu 16 komandu konkurencē.

Mača interesantākie momenti (Rudņevs gūst savas komandas pirmos trīs vārtus) - video:


­LETA/Foto: EPA/LETA