Daugaviņš spēlē pirmajā maiņā, "Senators" trešais zaudējums pēc kārtas. VIDEO
Hokejs
2011. gada 11. decembris, 10:55

Daugaviņš spēlē pirmajā maiņā, "Senators" trešais zaudējums pēc kārtas. VIDEO

Jauns.lv

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas "Senators" savā laukumā ar rezultātu 1:4 (0:2, 1:1, 0:1) piekāpās Vankūveras "Canucks", ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Šajā mačā Daugaviņš laukumā pavadīja 11 minūtes un 25 sekundes, laukumā otrajā spēlē pēc kārtas dodoties pirmajā uzbrucēju virknējumā.

Šajā laikā latvietis izdarīja četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Raiens Keslers.

Šīs sezonas 21 spēlē NHL Daugaviņš guvis trīs vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles, nopelnījis astoņas soda minūtes un iekrājis neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt sagrāvi piedzīvoja latviešu aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Vinipegas "Jets" komanda, kas ar 1:7 (1:2, 0:4, 0:1) viesos piekāpās Detroitas "Red Wings" vienībai.

Kulda palika savas komandas rezervē. Latvieša vietā otro spēli pēc kārtas spēlēja savainojumu sadziedējušais Rendijs Džonss, kurš laukumā pavadīja 18 minūtes un 51 sekundi, nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Red Wings" rinās divas vārtus guva Jirži Hudlers.

Līdz ar to pārtrūkusi "Jets" komandas četru uzvaru sērija.

Šīs sezonas deviņās spēlēs NHL Kulda ar rezultativitāti nav izcēlies, bet nopelnījis četras soda minūtes un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +3.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Jets" ar 30 punktiem 29 spēlēs ieņem desmito vietu, bet "Senators" ar 30 punktiem 30 mačos atrodas par pozīciju zemāk.

"Senators" - "Canucks" interesantākie momenti - video:

Roberts Longo atvaira Daugaviņa metienu pirmajā maiņā - video:

Longo neļauj Daugaviņam gūt vārtus - video:

"Jets" - "Red Wings" interesantākie momenti - video:

LETA/Foto: ekrānšāviņš no video