Van Pērsijs nodrošina dramatisku Mančestras "United" uzvaru Fergusona jubilejas spēlē
Robins van Pērsijs nodrošināja uzvaru Anglijas vicečempioniem uzvaru - viņš precīzi sita 87. un 90.minūtē.
Futbols
2012. gada 2. septembris, 22:46

Van Pērsijs nodrošina dramatisku Mančestras "United" uzvaru Fergusona jubilejas spēlē

Jauns.lv

Dramatisku uzvaru Anglijas premjerlīgas trešās kārtas spēlē svētdien izcīnīja Mančestras "United" komanda, kas ar rezultātu 3:2 (1:1) pieveica "Southampton" futbolistus.

Spēles 55.minūtē pussargs Morgans Šneiderlins izvirzīja "Southampton" futbolistus vadībā ar rezultātu 2:3, tomēr pašās cīņas izskaņā Robins van Pērsijs nodrošināja uzvaru Anglijas vicečempioniem uzvaru - viņš precīzi sita 87. un 90.minūtē.

Zīmīgi, ka 23.minūtē van Pērsijs spēja panākt izlīdzinājumu 1:1, tāpēc kopumā viņam šajā cīņā bija "hat-trick". Vēl van Pērsijs arī nespēja realizēt 11 metru soda sitienu, ko 69.minūtē pats bija nopelnījis.

Šī bija Mančestras "United" galvenā trenera Aleksa Fergusona 1000. spēle premjerlīgā. Zīmīgi, ka tieši sestdien Mančestras otra kluba "City" galvenais treneris Roberto Mančīni aizvadīja savu 100.spēle Anglijas spēcīgākajā līgā.

Citā mačā svētdien savu "sauso" sēriju pārtrauca Londonas "Arsenal", kas ar rezultātu 2:0 (1:0) pieveica "Liverpool" futbolistus. Pa reizei precīzi bija Lukašs Podoļskis un Santi Kazorla.

Vēl vienā cīņā Ņūkāslas "United" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar Birmingemas "Aston Villa" vienību.

Čempionāta kopvērtējuma augšgalā pēc svētdienas spēlēm situācija nemainījās - līderpozīcijā atrodas Londonas "Chelsea", kas trijās spēlēs izcīnījusi maksimāli iespējamos deviņus punktus. Savukārt pa septiņiem punktiem trijos mačos iekrājušas Svonsī "City", Vestbromvičas "Albion" un Mančestras "City".

Tikmēr latviešu aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā "Reading" komanda ar vienu punktu divās spēlēs pašlaik atrodas 16.pozīcijā.

LETA, AFP/ Foto: AFP/ LETA