„Dinamo” ielaiž skaistākos vārtus! Telkvista seivs trešais labākais aizvadītajā nedēļā. VIDEO
Mikaēls Telkvists, neskatoties uz trešo vietu skaistāko seivu topā, mačā pret Mitišču „Atlant” kapitulēja četras reizes.
Hokejs
2012. gada 28. septembris, 15:34

„Dinamo” ielaiž skaistākos vārtus! Telkvista seivs trešais labākais aizvadītajā nedēļā. VIDEO

Jauns.lv

Rīgas „Dinamo” hokejistiem joprojām nesokas uzbrukumā, ko pierāda fakts, ka neviens no Latvijas kluba spēlētājiem nav spējis iekļūt starp aizvadītās nedēļas skaistākajiem vārtu guvumiem.

Pagājušās nedēļas skaistāko vārtu guvumu desmitniekā gan ir pamanījies iekļūt Rīgā dzimušais Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Viktors Tihonovs, kurš ir leģendārā krievu hokeja trenera Viktora Tihonova mazdēls un populārā trenera Vasīlija Tihonova dēls. Tāpat rīdzinieki šajā topā ir pratuši iekļūt pašā nepatīkamākajā veidā, proti, pret dinamiešiem ir gūti aizvadītās nedēļas skaistākie vārti. To Latvijas kluba izbraukuma mačā pret Mitišču „Atlant”, kuram nu ir pievienojies arī kādreizējais „Dinamo” kapteinis Sandis Ozoliņš, paveica zviedru uzbrucējs Jonass Andersons, pēc kura šķēliena bezspēcīgs bija viņa tautietis Mikaēls Telkvists.

KHL trešās nedēļas desmit skaistākie vārtu guvumi – video:

Latvijas kluba pārstāvji figurē arī topā starp desmit skaistākajiem vārtsargu atvairītajiem metieniem. Piektajā vietā ir ierindojies „Atlant” vārtsargs Antons Hudobins, kurš prata atvairīt bīstamu Mika Indraša metienu no vārtu priekšas, bet šajā pašā mačā Telkvists tika galā ar bīstamu Nikolaja Žerdeva un Konstantīna Koļcova saspēli. Šis seivs tika novērtēts kā trešais labākais aizvadītajā nedēļā. Topa galvgalī ierindots Čeļabinskas „Traktor” kanādiešu vārtsargs Maikls Gārnets, kurš izglāba savu komandu no droša vārtu zaudējuma pēc šī gada NHL drafta pirmā numura Naila Jakupova, kurš lokauta laikā spēlē Ņižņekamskas „Ņeftehimik” rindās, metiena.

KHL trešās nedēļas desmit skaistākie vārtsargu seivi – video:
Kasjauns.lv/Foto: Ieva Čīka/LETA