Sanhosē "Sharks" komanda pirmā sasniedz Stenlija kausa otro kārtu. VIDEO
Sanhosē "Sharks" spēlētāji sveic vārtsargu Niemi ar sauso uzvaru sērijā pār Vankūveras "Canucks".
Hokejs
2013. gada 8. maijs, 10:19

Sanhosē "Sharks" komanda pirmā sasniedz Stenlija kausa otro kārtu. VIDEO

Jauns.lv

Sanhosē "Sharks" komanda otrdien svinēja uzvaru arī ceturtajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas spēlē un pirmā sasniegusi izslēgšanas turnīra otro kārtu.

"Sharks" sērijā sacentās ar Vankūveras "Canucks" vienību, ceturtajā mačā otrdien izcīnot uzvaru savā laukumā pagarinājumā ar rezultātu 4:3 (2:1, 0:0, 1:2, 1:0).

Uzvaras vārtus papildlaika 14.minūtē guva kanādiešu uzbrucējs Patriks Marlo. "Sharks" realizēja skaitlisko vairākumu, jo par pārkāpumu uz divām minūtēm strīdīgā epizodē bija noraidīts zviedru uzbrucējs Dāniels Sedīns.

Marlo guvis vārtus visās četrās aizvadītajās Stenlija kausa spēlēs.

Otro spēli pēc kārtas divus vārtus guva "Sharks" uzbrucējs Džo Pavelskis, tajā skaitā četrarpus minūtes pirms spēles pamatlaika beigām, kas "Sharks" deva iespēju cīnīties par uzvaru pagarinājumā. Bet vēl vienus vārtus "Sharks" labā guva kanādiešu aizsargs Brents Bērnss.

"Canucks" vienība, kas 2011.aizkļuva līdz Stenlija kausa finālam, no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas izkritusi jau otro gadu pēc kārtas. Pērn Vankūveras klubs septiņās spēlēs zaudēja Losandželosas "Kings" vienībai, kas vēlāk triumfēja turnīrā.

Vēl vienā Rietumu konferences duelī Minesotas "Wild" vienība otrdien savā laukumā ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) zaudēja Čikāgas "Blackhawks", un sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 3-1 vadībā ir "Blackhawks".

Tajā pašā laikā Austrumu konferences ceturtdaļfināla otrdienas mačos Ņujorkas "Islanders" savā laukumā ļoti rezultatīvā spēlē ar 6:4 (1:1, 2:2, 3:1) pieveica Pitsburgas "Penguins", un šajā sērijā rezultāts šobrīd ir neizšķirts 2-2.

Savukārt Otavas "Senators" mājas spēlē ar 3:2 (0:0, 0:2, 2:0, 1:0) pagarinājumā bija pārāki pār Monreālas "Canadiens". Šajā sērijā ar 3-1 vadībā ir "Senators" vienība.

Mača labākās epizodes - video:

LETA/Foto: AFP/LETA