Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Daugaviņa "Bruins" viesos sagrauj spēcīgo "Penguins". Sērijā jau 2:0. VIDEO
Kaspars Daugaviņš turpina gaidīt savu iespēju, lai otrreiz tiktu laukumā Stenlija kausa izcīņā.
Hokejs

Daugaviņa "Bruins" viesos sagrauj spēcīgo "Penguins". Sērijā jau 2:0. VIDEO

Jauns.lv

Latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Bostonas "Bruins" komanda pirmdien ar 6:1 (4:1,0:0, 2:0) sagrāva Pitsburgas "Penguins" vienību, Austrumu konferences finālsērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-0.

Daugaviņa "Bruins" viesos sagrauj spēcīgo "Penguin...

Abas uzvaras konferences finālsērijā Bostona izcīnīja Pitsburgas laukumā, un tādējādi "Penguins" hokejisti divas mājas spēles pēc kārtas zaudējuši pirmoreiz kopš janvāra.

Kanādietis Breds Maršāns rezultātu Bostonas labā atklāja jau mača 28.sekundē, bet pirmā perioda pēdējās piecās minūtēs vēl pa vieniem vārtiem guva kanādietis Neitens Hortons, čehs Davids Krejči un jau minētais Maršāns. Lai gan "Penguins" labā vienus vārtus atspēlēja Brendons Saters, Bruins" tikai pēc 20 spēlētām minūtēm bija sev panākuši komfortablu 4:1 rezultātu.

Otrais periods tika aizvadīts bez vārtu guvumiem, bet mača noslēdzošajā periodā Bostonas jau tā graujošo pārsvaru vēl vairāk palielināja kanādieši Patriss Beržerons un Džonijs Bojčaks, svinot pārliecinošu uzvaru.

Bostonas kluba vārtsargs soms Tūka Rasks atvairīja 26 metienus, kas tika izdarīti pa viņa sargātajiem vārtiem.

"Esam ļoti apmierināti ar iznākumu. Šoreiz mums nedaudz paveicās, tāpēc nākamajā spēlē jāspēlē vēl labāk," pēc mača izteicās Bostonas labā divus vārtus guvušais Maršāns.

Daugaviņš, kurš bija piedalījies pēdējās divās regulārā čempionāta cīņās un pirmajā Stenlija kausa mačā, arī šoreiz nedevās laukumā.