foto: Publicitātes foto
ALTERNA Bond Repair
Publicitātes foto.
2023. gada 15. septembris, 15:41

ALTERNA Bond Repair

Sadarbības projekts

ALTERNA Bond Repair skaistiem un koptiem matiem. Ikviens no mums vēlas skaistus un veselīgus matus. Taču saglabāt matu garumu, apjomu un spīdumu, kas ir veselīgu matu pazīme, var būt sarežģīti, jo ikdienā uz matiem var iedarboties dažādi agresori. Tieši šajās situācijās palīgā nāk Alterna. Matu kopšanas zīmols, kurš radījis inovatīvus, greznus matu kopšanas un veidošanas produktus, kuru sastāvā ir tīras, efektīvas sastāvdaļas, iedvesmojoties no ādas kopšanas zinātnes.

Izpratne par konkrētiem faktoriem, kas bojā jūsu matus, var palīdzēt jums atteikties no dažiem matus bojājošiem ieradumiem un izvēlēties labākos produktus, lai barotu un aizsargātu jūsu matus neatkarīgi no dzīves likstām!

foto: Publicitātes foto
Publicitātes foto.

Ķīmiskie matu bojājumu cēloņi

Ķīmiskie agresori var būt galvenais matu lūšanas cēlonis. Ja jūs krāsojat/balinat vai ķīmiski iztaisnojat matus, jūs tos bojājat - par to nav šaubu.

Izvairīšanās no skarbām ķīmiskām vielām: Kopš mūsdienu matu kopšanas pirmsākumiem daudzos matu kopšanas līdzekļos ir izmantotas skarbu iedarbību izraisošas ķimikālijas, kas var bojāt matus un galvas ādu. Alterna misija ir maksimāli palielināt greznumu, vienlaikus līdz minimumam samazinot matus un galvas ādu bojājošu sastāvdaļu un piedevu, piemēram, bargo sulfātu un parabēnu iedarbību. Katra Alterna kolekcija piedāvā patiesu greznību, ko sniedz tīra* augstākās kvalitātes matu kopšanas kosmētika.

Barojiet un atjaunojiet: Ķīmiskie pakalpojumi, piemēram, krāsošana un balināšana, var arī kaitēt jūsu matiem, bojājot to kutikulu un vājinot dabiskās saites, kas piešķir matiem spēku. Ja regulāri pieprasāt šos pakalpojumus salonā, godīgi aprunājieties ar savu stilistu par to, kā izveidot jūsu izskatu, vienlaikus samazinot bojājumus. Alterna Bondus Atjaunojšā maskas iekļaušana ikdienas procedūrās var stiprināt matus, samazinot lūšanu**.

foto: Publicitātes foto
Publicitātes foto.

Alterna Caviar Bond Repair Shampoo (Intensīvi atjaunojošs šampūns)

Alterna Caviar Bond Repair Conditionier (Intensīvi atjaunojošs kondicionieris)

Alterna Caviar Bond Repair Masque (Intensīvi atjaunojoša matu maska)

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Leave-in Heat Protection Spray (Matus atjaunojošs karstuma aizsardzības sprejs)

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Leave-In Protein Cream (Matus intensīvi atjaunojošs proteīnu krēms)

Vairāk sliktas ķīmijas! Ķīmiskās matu taisnošanas tehnikas un atslābinātāji - dažkārt tos dēvē par Brazīlijas keratīna procedūrām - nodrošina daļēji noturīgu supermīkstumu, mainot matu struktūru. Šī matu kutikulas pārstrukturēšana vājina dabiskās olbaltumvielu saites, izraisot lūšanu un bojājumus. Ja vēlaties taisnu matu sakārtojumu, apsveriet iespēju tos ieveidot ar matu taisnotāju (tikai vispirms pasargājiet matus no karstuma ar matu ieveidošanas aerosolu – Caviar Professional Veidošanas Spreju matu taisnošanai). Ja ir nepieciešams izpūst matus ‘’blow-out’’ tehnikā, izmantojiet mūsu Bondus Atjaunojošo intensīvo masku, kas palīdz stiprināt matus un mazina to lūšanu**.

Vasaras saules staru ķeršana pie baseina? Jūsu matiem - ne tik ļoti. Skarbas ķimikālijas var parādīties dažās skaistās vietās. Hlorētu baseinu iedarbība var stipri sausināt matus un var likt Jūsu matu krāsai izbalēt.

Stingras frizūras: Pārāk stingras frizūras var radīt spiedienu uz matiem un galvas ādu, izraisot bojājumus, piemēram, matu lūšanu vainaga daļā un pat matu izkrišanu ap matu līniju. Izvairieties ilgstoši nēsāt ļoti ciešus ponijus, pīnes vai copes, tā vietā izvēlieties brīvākas frizūras, kas joprojām ļauj justies skaisti: zemus ponijus, vaļīgas bizes. Kā arī pārliecinieties, ka izmantojat saudzīgus, neaizķerošus aksesuārus, piemēram, satīna gumijas, lai vēl vairāk samazinātu matu lūšanu.

Rupja suku tīrīšana: Neesiet tik bargi ne pret sevi, ne pret saviem matiem! Agresīva matu ķemmēšana, īpaši mitru matu ķemmēšana var izraisīt matu sapīšanos, lūšanu un galu šķelšanos. Nesteidzieties un izmantojiet platzobu ķemmi vai birsti ar mīkstiem sariem, lai maigi izķemmētu matus. Profesionāļu padoms: sāciet no matu galiem un virzieties uz augšu, nevis ķemmējiet matus no saknēm uz leju.

Vides cēloņi matu bojājumiem:

Ja esat mazinājuši matu bojājumus, ko rada karstuma iedarbība, samazinājuši matu balināšanu un atmetuši matu fēnošanu - tas ir viss, kas jums jādara, lai saglabātu matus veselus, vai ne? Diemžēl nē. Ir vēl viens bojājumu avots, kas jāņem vērā: vides agresori.

UV stari: Saules ultravioleto staru iedarbība var izraisīt matu sausumu, krāsas maiņu, lūšanu un vispārēju izžuvušu izskatu. Apsveriet iespēju nēsāt cepuri ar malu vai šalli, lai pasargātu matus no tiešiem saules stariem. Lai mazinātu bojājumus, varat lietot arī kondicionieri ar UV aizsardzību (piemēram, Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture CC Krēmu).

Piesārņojums:Jūsu dzīvesvietai var būt ļoti liela ietekme uz jūsu matiem. Piesārņotāju, piemēram, smoga un putekļu, iedarbība var vājināt matu dabisko aizsargslāni, izraisot bojājumus un lūšanu.

Ciets ūdens: Cietais ūdens satur lielu minerālvielu, piemēram, kalcija un magnija, koncentrāciju, kas var uzkrāties uz matiem un galvas ādas. Īstermiņā tas var izraisīt sausumu; ilgtermiņā tas var izraisīt krāsas izbalēšanu un matu bojājumus. Ūdens mīkstinātājs vai filtrs dušas galviņai mazinās cietā ūdens ietekmi uz matiem, un arī attīrošs šampūns palīdzēs saglabāt matus tīrus.

Papildus tam, ka veicat pasākumus, lai pasargātu matus no bojājumiem, izmantojot augstas kvalitātes matu kopšanas līdzekļus, varat novērst matu bojājumus. Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair kolekcijā ir šampūns, kondicionieris, maska, sprejs ar termoaizsardzību, kas palīdz atjaunot un stiprināt bojātus matus.

Tagad, kad esat sapratuši, kādus bojājumus jūsu matiem nodara fiziski, ķīmiski un vides agresori un kā mazināt to ietekmi, iekļaujot Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair produktus savā matu kopšanas rutīnā, jūs esat gatavi izskatīties un justies vislabāk!

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv