2022. gada 19. decembris, 15:03

Izsmalcināti jaunumi no Kinetics

Reklāmas projekts

Kinetics zīmols laiž klajā jaunus losjonus rokām un ķermenim ar smalkiem nišas aromātiem, pašiem izsmalcinātākajiem aromātu cienītājiem, par visiem pieejamu cenu.  Pavisam kopā ir četri parfimētie losjoni- “Narcissus & Musk”, kas paredzēts sievietēm, “Sichuan Pepper & Cedar”, “Sicilian Orange & Amber”, “Rosewood & Sage” ir unisex aromāti, ko var lietot gan sievietes, gan vīrieši.

Jaunajā kolekcijā tiek pārstāvēti tādi klasiski aromāti kā citrus, koksne, ziedu un piparu notis, kas nozīmē vien to, ka kāds no produktiem noteikit patik arī tavai gaumei.

“Narcissus & Musk”
ir ārkārtīgi svaigs un sieviešķīgs austrumniecisks aromāts, kas iekskauj rokas un ķermeņa ādu patīkamā smaržu mākonī. Aromāts ir viegls, maigs un neuzbāzīgs. Losjons ir plānas  tekstūras un ātri iesūcas ādā. Lai noklātu plaukstas ir nepieciešama viena līdz divām dozatora devām. Losjons aiz sevis atstāj vien patīkamu aromātu un labas sajūtas ādai. 


AUGŠĒJĀ NOTS: pačūlija, dzintars, rozā pipari

VIDĒJĀ NOTS: roze, narcise, sandalkoks, jasmīns

PAMATA NOTS: baltais muskuss, dzintars, vaniļa

“Sichuan Pepper & Cedar”

ir pieklusināts un silts aromāts, kas šobrīd ļoti atbilst sezonai. Aromāts, kas uzbur visiem tik ļoti mīļo un omulīgo svētku gaidīšanas laiku. Labi mitrina roku ādu un efektu saglabā līdz pat 24 h. Losjona notis īpaši skaisti atveras uz siltas ādas, kad tikko esi iznākusi no dušas. Āda pēc produkta lietošanas ir maiga, sausie ādas pleķi pazuduši un nieze ar ko nereti saskaras sievietes pēc skūšanās arī ir pagaisusi. Izcils produkts, ko lietot, lai palutinātu savu ķermeņa ādu.



AUGŠĒJĀ NOTS: ciedrs, bergamotes apelsīns

VIDĒJĀ NOTS: Sičuaņas pipari, rozā pipari, vetīvers

PAMATA NOTS: tonkas pupiņas, pipari, ozola sūnas

“Sicilian Orange & Amber”

svaigs, dzidrs un dzirkstošs aromāts, kas patiks visiem citrusa smaržu cienītājiem. Gluži kā sulīga, tikko nomizota mandarīna smarža. Losjons tūlītēji nomierina sausu ādu, padarot to mīkstu, pabarotu un elastīgu. Neatstāj aiz sevis lipīgu vai taukainu kārtiņu un rokas nepaliek slidenas. 

AUGŠĒJĀ NOTS: Sicīlijas apelsīns, Kalabrijas bergamote, Sicīlijas citrons

VIDĒJĀ NOTS: jasmīns, ābols, persiks, zemene

PAMATA NOTS: baltais muskuss, dzintars, vaniļa, tonkas pupiņas, karamele

“Rosewood & Sage”

izteiksmīgs aromāts, kas liek par sevi manīt. Visspecifiskākais aromāts no visiem jaunumiem, tomēr atšķirīgs un unikāls. Piemērtots tiem, kuri vēlas izcelties no pūļa. Labi mirtina roku un ķermeņa ādu.

AUGŠĒJĀ NOTS: bergamote, sarkanais timiāns, salvija, priede

VIDĒJĀ NOTS: narcise, palisandra rožkoks, āda

PAMATA NOTS: baltais muskuss, pačūlija, sūnas, vīraks

Kopsavilkums - Losjoni pēc tekstūras ir viegli un plāni, tomēr neskatoties uz to, izcili labi mitrina ādu un ātri iesūcas. Ķermenis ir ieskauts gaumīgos un smalkos nišas aromātos, ko noteikti novērtēs ik viens. Produkts, ko gribēsies iegādāties atkārtoti, jo cena, aromāts, fakts ka losjoni izcili veic savu pienākumu rada atkarību un pieradumu pie mīkstas roku un ķermeņa ādas.



Starpcitu, Kinetics parfimētie losjoni var kalpot kā lietderīga Ziemassvētku dāvana gan sievietēm, gan vīriešiem.  Izvēlies piemērotāko: 

Kinetics Narcissus & Musk (Aromatizēts roku un ķermeņa losjons)
Kinetics Rosewood & Sage (Aromatizēts roku un ķermeņa losjons)
Kinetics Sichuan Pepper & Cedar (Aromatizēts roku un ķermeņa losjons)
Kinetics Sicilian Orange & Amber (Aromatizēts roku un ķermeņa losjons)

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv