foto: Publicitātes foto
Jauna pieeja klasiskajiem apģērbiem – RESERVED Premium Sustainable
2020. gada 3. marts, 16:59

Jauna pieeja klasiskajiem apģērbiem – RESERVED Premium Sustainable

Karlīna Timofejeva

Klasiski silueti, pavasara modes tendences, svaigas krāsas un augstākās kvalitātes materiāli – tieši tas veido RESERVED Premium Sustainable kolekciju, kas izveidota, domājot par ilgtspējīgu modi.

Premium Sustainable kolekcija uzsver sievišķīgu stilu ar vienkāršiem piegriezumiem un moderniem akcentiem. Šajā augstākā kaluma RESERVED kolekcijā atradīsiet minimālisma stilā ieturētas vestes, kas izgatavotas Polijā un pavisam nesen atgriezušās modē, strauji iekarojot modes skates visā pasaulē. Vēl kolekcijā iekļautas elegantas bikses ar krokām un paaugstinātu vidukli, stilīga jaciņa divās krāsās, svārki ar ielocēm, džemperis ar pusgaru apkakli, kā arī adīta kleita un pieguloša jaciņa, kas padarīs koptēlu neatvairāmu. Kolekciju noslēdz īsa safari jaka, klasisks divslāņu mētelis un viegli caurspīdīgs krekls ar sasienamu lenci krūškurvja daļā.

RESERVED dizainu iedvesmojusi daba. Vārda tiešajā nozīmē.

RESERVED Premium Sustainable sieviešu apģērbu kolekcija

gallery icon
16

Apģērbu ražošanā izmantoti tikai augstākās kvalitātes materiāli – zīds, vilna (arī maiga merino vilna, kas neniezēs), bioloģiskā kokvilna, otrreiz pārstrādāta kokvilna un dabiskās pērles. Pērles izmantotas, lai izveidotu pogas iepriekšminētajām jaciņām un krekliem, savukārt džinsa bikses ar ⅞ kājas stariem izgatavotas no 100% kokvilnas. Kolekcijā tradicionālā meistarība apvienojas ar modernām tehnoloģijām, proti, audumiem, kas izgatavoti atbilstoši ilgtspējīgas modes koncepcijai. Zīmola dizaineri cita starpā izvēlējās Lyocell-Tencel ™ (izturīgu, “gaisu caurlaidīgu” un lieliski piemērotu alerģiskiem cilvēkiem) Lenzing™ EcoVero™ slēgtā cikla viskozi, mīksto Lenzing Modal® un otrreiz pārstrādātu poliesteru.

Premium Sustainable pavasara/vasaras kolekcijas krāsu palete ir balstīta uz šobrīd moderniem  purpursarkanās, zaļās un brūnās krāsas toņiem, līdztekus melnās, baltās un gaiši bēšās krāsas akcentiem. Kolekcijā ir arī augu un ziedu raksti, kā arī dažādi skotu elementi, saukti par aitu ganu rakstiem (Shepherd's Check).

RESERVED Premium Sustainable kolekcijā dominē klasiskie sieviešu un vīriešu apģērbu modeļi. Lielākā priekšrocība ir iespēja brīvi kombinēt piegriezumus, kas katrā versijā izskatīsies moderni un modīgi. T-krekli, krekli ar garām piedurknēm un slavenie polo krekli ir pieejami dažādās krāsās, arī ar smalku ziedu akcentu, svītrām vai apdruku ar pludinātu pasteļa efektu. Pateicoties dizaineru radošumam, iespējams apvienot baltu džemperi ar paaugstinātu apkakli un džemperi ar kapuci vai melnu kreklu, kā arī pilsētas ūdensnecaurlaidīgu jaku ar lielām kabatām, kuru iedvesmojusi burāšana, un elegantus apģērbus. Vissvarīgākais ir nepieļaut vīriešu modes stagnāciju!

RESERVED Premium Sustainable vīriešu apģērbu kolekcija

gallery icon
10

RESERVED Premium Sustainable apģērbs ir pieejams zīmolu veikalos un vietnē www.reserved.com.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar RESERVED.