foto: instagram.com/liman_maria
Jaungada naktī avārijā Bali cietusi "Playboy" modele no Krievijas
2020. gada 6. janvāris, 15:18

Jaungada naktī avārijā Bali cietusi "Playboy" modele no Krievijas

Jauns.lv

"Es varu droši teikt - 2020. gada 1. janvāris ir mana otrā dzimšanas diena," sociālajos tīklos ziņo modele Marija Limana. 25 gadus vecā skaistule Jaungada svinību laikā Bali cieta satiksmes negadījumā.

Marija atklāj, ka avārija notikusi, kad kopā ar savu ceļabiedru Bali braukuši ar skūteri, un tieši Jaungada naktī viņu transportlīdzeklī ietriecies cits skūteris.

"Es saku paldies šim Jaunajam gadam par to, ka tas ir dāvājis jaunu dzīvību man un arī pārējiem šajā šausmīgajā avārijā cietušajiem. Es varu droši teikt, ka 2020. gada 1. janvāris ir mana otrā dzimšanas diena," viņa raksta.

Pēc modeles teiktā, tieši gadumijā salūta skaņu pavadījumā Bali viņa kopā ar aktieri Sebastianu Sisaku braukuši ar skūteri, un viņu transportlīdzeklī pēkšņi ietriecies tāds pats skūteris, bet bez vadītāja.

"Redzēju, kā mums virsū nesas skūteris bez vadītāja un Sebastiana ķermenis nokrīt uz ceļa manā acu priekšā. Nevaru teikt, ka man sāpēja. Es neko nejutu. Man bija šoks, un es nespēju noticēt, ka tas noticis," atceras Marija, kura tagad jau atrodas mājās.

Viņas ceļabiedrs ir cietis smagāk, un modele viņam novēl drīzu atveseļošanos.

Rostovā pie Donas dzimusī Limana ir pazīstama kā "Mis Maxim TOP 10" titula ieguvēja, TV seja un aktrise. Nesen "Playboy" viņu atzinis par "Playmate of the Year". 

"Playboy" krievu modeles Marijas Limanas dzīves "Instagram" ainiņas

gallery icon

Kristaps Porziņģis met acis uz ļoti pikantu "Playboy" modeli

Latvijas šā brīža slavenākais sportists Kristaps Porziņģis Ņujorkā dzīvo ar pilnu krūti, ko liecina viņa svaigākās darbības sociālajos tīklos. Par Kristapu ...

gallery icon