foto: EliotPress/All Over Press/ Vida Press
Trīs karstākās 2019. gada bikini peldkostīmu tendences
Modele Bella Hadida atpūtas brīdī Karību salas pludmalē, tērpusies aktuālā 2019. gada tendencēm atbilstošā, kopējā peldkostīmā ar lieliem izgriezumiem. 2019
2020. gada 3. janvāris, 06:36

Trīs karstākās 2019. gada bikini peldkostīmu tendences

Marika Džule

Jauns.lv

Gan uz modes podiumiem, gan ikdienā 2019.gadā bija iespējams vērot dažādāko tendenču un stilu daudzveidību sieviešu peldkostīmu siluetos. Izceļam trīs grūti aizmirstamas tendences, kuras nezaudē aktualitāti arī jaunajā 2020. gadā.

Modes gardēži iepriekšējā gada laikā iepazinās ar daudziem labiem un ne tik labiem, pat neglītiem un nepieņemamiem dizaina piemēriem, vēstī Foxnews.com.

Var tikai minēt, cik drosmīgai un mazliet nekaunīgi pārdrošai ir jābūt atpūtniecei, lai izvēlētos dienu vadīt pludmalē tik niecīgos, bet aktuālos, stilīgos bikini.

2019. gada peldkostīmu mode sniedz pamācošu paraugstundu  aktīvās un laiskās atpūtas cienītājām, ka vissvarīgākais, ko nedrīkst aizmirst uzvilkt pludmalē, ir pārliecība par sevi!

1. Apakšveļas tipa peldkostīms

Bezvīļu apakšveļa kļuva par izejamajām drēbēm, kad tādas populāras slavenības kā aktrise Emīlija Ratajkovska (Emily Ratajkowski) un influencere Olivija Kulpo (Olivia Culpo) izvēlējās tik vienkāršos un ērtos krūšturus no guļamistabas pārcelt uz pludmali. Šī tendence strauji izpelnījās popularitāti un ir aktuāla arī šobrīd.

2. Mikro bikini - pārliecības līmeņa indikators

Pludmali un atkailināties mīlošas dāmas, kuras patiesi uzdrošinās un ļoti vēlas izrādīt savu ķermeņi, kā arī nepalikt nepamanītas, piemēram, dziedātāja Rita Ora, realitātes šovu zvaigzne Kortnija Kardašjana un lielo izmēru modele Ešlija Grahama, izvēlas aktuālo divdaļīgo peldkostīmu. Tā apakšējā daļa sastāv vien no niecīga auduma gabaliņa, kurš nostiprināts, izmantojot auklas, sasienot tas augstāk par gūžas kaulu zonu, tā izceļot sievišķīgo gurnu aprises.

3. Kopējā peldkostīma ilūzija

Tā nevar būt vienkārši sakritība, visticamāk, pārdomāts vēstījums par iespējamo 2019. gada karstāko tendenci peldkostīmu modē, kurai ir potenciāls iemantot augstu popularitāti arī turpmāk.  

Abas pasaules mēroga slavenības - gan supermodele Bella Hadida, gan jaunākā biljonāre, influencere Kailija Dženere - gada pēdējos mēnešos manītas, izvēloties vienu un to pašu aktuālo pludmales kopējā peldkostīma modeli, kura lieli izgriezumi jauc prātu, vai tiešām tas saucams par viendaļīgo!

"Unikāls šajā peldkostīma dizainā ir tas, ka tas veido viengabala pārklājumu ķermenim, kā arī vajadzīgo atbalstu, plus ietver 90. gadu bikini seksīgumu un ir peejams par ļoti draudzīgu cenu - 140 dolāriem":  komentē peldkostīmu dizainere Melisa Simone Gardnere (Melissa Simone Gardner).

“Es vienmēr esmu bijusi apsēsta ar augstā griezuma gurnu līniju peldkostīmu siluetā, jo tas spēj lieliski izcelt sievietes ķermeņa līnijas,” turpina Melisa Gardnere.

2019. gada dažādā peldkostīmu mode

gallery icon

"Nike" izveido pirmo hidžāba peldkostīmu līniju

2020. gada 1. februārī dienasgaismu Londonas veikalos ieraudzīs pirmā profesionālā hidžaba peldkostīmu līnija "Victory Swim" ("Uzvaras peldējums").

gallery icon

Peldkostīmu dažādība 2018. gada pavasarī/vasarā

Peldkostīmu dažādība 2018. gada pavasarī.

gallery icon