foto: Publicitātes
Tīra skaistuma spēks – noslēpumainā aļģu pasaule
2019. gada 26. novembris, 06:00

Tīra skaistuma spēks – noslēpumainā aļģu pasaule

Karlīna Timofejeva

Klaiņojot pa Bali gleznainajām pludmalēm, var novērot interesantu fenomenu. Vietējo zvejnieku sejās manāmas laika zoba atstātās pēdas, taču, palūkojoties tuvāk, šo vīru rokas ir maigas un jauneklīgas kā bērniem. Kā tas iespējams?

Uz šo jautājumu atbildi vēlējās rast arī Igaunijas dabīgās kopjošās kosmētikas zīmola Berrichi dibinātāja Berita Josepa (Berit Joosep), kura pirms vairākiem gadiem kopā ar ģimeni bija devusies atvaļinājumā uz Bali, un gluži nejauši sastapās ar šo neparasto atklājumu.

Izrādās, par jauneklīgajām zvejnieku rokām gadu gaitā bija rūpējusies pati daba. Antioksidantiem bagātās, ādu mitrinošās aļģes, kuras zvejniekiem ik dienas nācās piņķerēt laukā no saviem tīkliem, bija padarījušas to ādu maigu.

foto: Publicitātes

Dabas un zinātnes harmonija

Atgriezusies mājās, Berita, kas jau iepriekš bija uzkrājusi bagātīgas zināšanas par kosmētikas gatavošanu, iedvesmojoties no senām skaistuma tradīcijām un augu dziedniecības grāmatām, nolēma radīt Berrichi. Dabīgas kopjošās kosmētikas zīmolu, kas iemantojis uzticību un mīlestību gan Igaunijā, gan citviet pasaulē.

Berrichi produktu izstrādē harmoniski apvienojies gan dabas spēks, gan mūsdienīgi zinātniskie atklājumi. Dziedinošas ekoloģiskas izcelsmes augu supereļļas un Āzijas skaistumkopšanā iecienītā auga  – aļģu  – padziļināti pētījumi.

Berrichi kosmētika radīta, sadarbojoties ar Tallinas Universitātes zinātniekiem,  – ādas kopšanas līdzekļu sastāvdaļas un atbilstība ir rūpīgi izpētīta un pārbaudīta. Rezultātā Berrichi sortimentā atrodama tīra, dabīga un iedarbīga kosmētika, kas piemērota arī vegāniem.

foto: Publicitātes

Aļģu maigais pieskāriens

Berrichi krēmu neatņemamā sastāvdaļa  – aļģes  – ir ūdens pasaules slepenās atjaunotājas. Tās attīra, baro un aizsargā okeānus un jūras, un tur mītošo dzīvību. Aļģes spēj mitrināt, nomierināt un aizkavēt novecošanos. Tās satur vērtīgas barības vielas, vitamīnus, minerālvielas un aminoskābes, kas nogludina ādas struktūru, kā arī izvada no tās toksīnus. Berrichi kosmētikas līnija īpaši izceļas ar no aļģēm iegūtajiem antioksidantiem  – furcellāriju un astaksantīnu.

Spēcinošais antioksidants furcellārija

Furcellārija jeb Furcellaria lumbricalis ir spēcīgs, no Baltijas jūras sarkanajām aļģēm iegūts antioksidants. Tā aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem, UV starojuma un apkārtējās vides stresoriem. Tai piemīt pretiekaisuma īpašības, tā samazina sausumu un stiprina ādas dabisko aizsargbarjeru, mīkstina ādu šūnu līmenī un spēcina tās vielmaiņu. Ir zinātniski pierādīts, ka šim antioksidantam piemīt spēcīgas pretnovecošanās un mitrināšanas īpašības.

Astaksantīns  – dabisks dopings ādai

No mikroaļģes Haematococcus pluvialis iegūtais antioksidants astaksantīns ir gluži kā dabas radīts ādas dopings. Tas ir 500  reižu spēcīgāks nekā E  vitamīns un 800  reižu efektīvāks nekā CoQ10. Astaksantīns ir spēcīgākais zināmais dabiskais pretnovecošanās antioksidants, kas spēj darboties cauri ādas šūnu membrānām un ietekmēt dziļos audus.

Šis aļģēs apslēptais dārgums stimulē kolagēna veidošanos, atjauno ādas mitruma līmeni un līdzsvaru, samazina priekšlaicīgas novecošanās pazīmes un krunciņas, kā arī aizsargā no UV starojuma un brīvajiem radikāļiem.

foto: Publicitātes
Kosmētikas zīmola Berrichi dibinātāja Berita Josepa.

Skaistumkopšanas slepenais ierocis  – augu supereļļas

Līdzās iedarbīgajiem no aļģēm iegūtajiem antioksidantiem Berrichi kosmētikas produktu sastāvā atrodamas arī ekoloģiskās izcelsmes supereļļas, kas satur plaša spektra barības vielas, taukskābes un vitamīnus. Tās rūpīgi mitrina ādu un sekmē lipīdu aizsargslāņa veidošanos, nodrošinot kvalitatīvu ādas kopšanu.

Produkti

Šobrīd Berrichi ādas kopšana līnijā pieejami šādi produkti:
•    Berrichi Day dienas krēms;
•    Berrichi Light viegls dienas krēms;
•    Berrichi Night nakts krēms;
•    Berrichi Eye acu krēms;
•    Berrichi For Men krēms vīriešiem;
•    Berrichi Hand roku krēms;
•    Berrichi Skin skaistuma vitamīni;
•    Gua-Sha kristāls sejas masāžai.

Uzzini vairāk par Berrichi: berrichi.lv

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Berrichi

Tēmas