foto: Instagram
Modele sūkstās, ka neveicas mīlestībā, jo viņa esot skaista un pārāk labi pelna
Amanda atzīst, ka ir diezgan vientuļa.
2019. gada 21. novembris, 21:31

Modele sūkstās, ka neveicas mīlestībā, jo viņa esot skaista un pārāk labi pelna

Jauns.lv

Skaistule Amanda Nikola Martina no Lasvegasas kārtējo reizi pierādījusi visiem zināmu faktu - laimi par naudu nenopirksi.

Amandai ir viss, par ko daudzas meitenes var viņu tikai apskaust - iespaidīgas ķermeņa formas, turība un vairāk nekā miljons "Instagram" sekotāju. Tomēr amerikāniete, kuru sauc par Skārletas Johansones dubultnieci, sūdzas, ka viņai neveicas mīlestībā. Meitene savās neveiksmēs vaino savu veiksmīgo karjeru un seksualitāti. Amanda apgalvo, ka agrāk viņai gājis daudz labāk.

foto: Instagram
Amanda atzīst, ka ir diezgan vientuļa.

"Mana personīgā dzīve - tā vienmēr ir katastrofa. Esmu diezgan vientuļa un seksuālā ziņā zaudējusi daudz vairāk nekā tad, kad biju parasta meitene," apgalvo Amanda Nikola Martina.

Modeles panākumu atslēga ir viņas nekautrīgie foto, ar kuriem viņa dalās sociālajos tīklos, kā arī dejotājas darbs. Rudmatainā "Instagram" dīva ar iespaidīgajām formām mīl sievietes ķermeņa skaistumu un nebaidās no citu cilvēka viedokļiem. Tomēr daži vīrieši domā, ka, tā kā viņa ir bagāta un seksīga, tas nozīmē, ka viņu kāds uztur. Tie, kuri pret Amandu izjūt īstas jūtas, baidās ielaisties ar tik šiku sievieti.

foto: Instagram
Amandu sauc par Skārletas Johansones dubultnieci.

Mani bieži "Instagramā" nosoda. Esmu veiksmīga, seksīga un bieži ceļoju, tāpēc daudzi puiši domā, ka esmu eskorta meitene, bet viņi maldās. Tie, kuri tiešām manī iemīlas, baidās mani satikt," sūkstās modele.

foto: Instagram
Modele atklāja, ka savam bijušajam draugam nopirkusi "BMW".

Meitene iepazīšanās vietnē nolēmusi izveidot profilu , raksta "Daily Star". Neviens nespēj noticēt profila autentiskumam, jo viņa ir pārāk laba, lai šādā veidā meklētu mīlestību un vēlētos iepazīties. Amanda mācās par juristi un viņas nodomi ir nopietni. Viņa vēlas atrast mīļoto par kuru sola pienācīgi rūpēties.

foto: Instagram
Meitene iepazīšanās vietnē nolēmusi izveidot profilu.

"Kopumā es gadā nopelnu 700 000 dolāru (633 000 eiro). Attiecībās esmu ļoti gādīga un daru visu iespējamo. Savam bijušajam draugam pat nopirku "BMW"," atzīst Amanda.