foto: TAG Heuer/Splash/ Vida Press
Holivudas zvaigzne Kriss Hemsvorts par savu izskatu: "Mana stila autore ir sieva"
2019. gada 10. septembris, 06:44

Holivudas zvaigzne Kriss Hemsvorts par savu izskatu: "Mana stila autore ir sieva"

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Gadu laikā Tora jeb austrāliešu izcelsmes aktiera Krisa Hemsvorta relaksētā sērferu garderobe ir uzspodrināta līdz vīrišķīgai elegancei. Supervaroņa stila recepte!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Amerikāņu klasika

Uzaudzis Austrālijā, strādā Amerikā, Kriss Hemsvorts sev ik dienas piemēra 50. gadu amerikāņu klasiku – Džeimsa Dīna stilu. T krekli ar V veida kakla izgriezumu, relaksēti un pavirši aizpogāti krekli, tumšas un raupjas džinsa bikses, ādas jaka un smagnēji zābaki vai snīkeri bez zeķēm kājās.

foto: Beretta/Sims/REX/ Vida Press

Aksesuāri

„Uzskatu, ka katrs pulkstenis demonstrē stāstu. Pateicoties tam, ka esmu sadarbojies ar zīmolu Swiss, esmu sācis novērtēt un cienīt katru šā aksesuāra detaļu un sīkumu. Pulkstenis ir kā rotaslieta un tēla akcents,” papildinājumam aktieris ir iecienījis ap kaklu aplikt smalkas sudraba ķēdītes, svētkos – šauru kaklasaiti un kājās spīdīgas kurpes, ikdienā – dabiskās krāsās un no zamša.

foto: TAG Heuer/Splash/ Vida Press

Monohromija

„Sieva ir mana stila autore. Viņa ir lēmuma pieņēmēja, kura saka „jā” vai „nē”,” atzīst aktieris. Tātad, pateicoties Elsai Pataki, ir radusies savdabīga aktiera uniforma – vienas tonālas krāsas apģērbu komplekti.

foto: BT/ADM/Capital Pictures

3 daļas

„Man patīk pucēties. Mana darba pozitīvais aspekts ir tas, ka varu pa tiešo no gultas doties uz pirmizrādēm speciāli sev pielāgotos, skaistos uzvalkos. Mans favorīts ir trīsdaļīgs uzvalks ar atpogātu krekla apkakli,” pastāsta Kriss. Veste, žakete un bikses, protams, arī vienā krāsā.

foto: AFP/Scanpix

T krekls

Kriss Hemsvorts novērtē T kreklu valkāšanas bezgalīgās iespējas. Ja klasisks, pogājams krekls šķiet pārāk oficiāls, viņš zem žaketes pavelk ikdienišķo T kreklu.

foto: Broadimage/REX/ Vida Press

Ekstra

Izsmalcinātās elegances cienītājs izvēlas taktili patīkamus materiālus: ikdienā – organiskas kokvilnas kreklus, svētkos – samta žaketes ar zīda atlokiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: STEWART COOK/REX/ Vida Press
Ar sievu Elsu Pataki.

Precīzas krāsas

Stilu lieki nesarežģījot, aktieris dod priekšroku precīzām krāsām – tumšām un vīrišķīgām. Ikdienā dabiskām (brūna un zaļa), svētkos – no pelēkas līdz tumši sārtai.

foto: REX/ Vida Press

Izmērs

„Priekšroku dodu komfortablam apģērbam. Ja ir labas, augumu akcentējošas džinsa bikses, bet tās ir stīvas un neērtas, neesmu ieinteresēts! Ja kaut kas ir pārāk neērts, kļūstu klaustrofobisks,” tāpat kā citi sportiski vīrieši, arī Kriss nevalkās augumam superpiegulošu, kustības ierobežojošu apģērbu.

foto: BT/ADM/Capital Pictures