foto: Instagram
Modelei Krisijai Tīgenai ir labākā atbilde uz jautājumu, vai viņa ir stāvoklī
Kādai fanei izskatījās, ka modele Krisija Tīgena atkal varētu būt mātes cerībās, tāpēc apvaicājās, vai tas, ko viņa redz, ir grūtnieces vēderiņš.
2019. gada 13. jūnijs, 05:45

Modelei Krisijai Tīgenai ir labākā atbilde uz jautājumu, vai viņa ir stāvoklī

Jauns.lv

Krisijai Tīgenai bija lieliska atbilde fanei, kas „Instagram” blogā, aplūkojot jaunāko modeles fotogrāfiju, apvaicājās, vai viņa ir stāvoklī. Starp citu, Krisija nav mazuļa gaidībās.

Modelei Krisijai Tīgenai nekad nav bijis jāmeklē pēc vārda kabatā. Gadu gaitā viņa neskaitāmas reizes pieklājīgi, bet ļoti trāpīgi, atbildējusi tiem, kas viņu personīgi kritizējuši vai kā citādi nekorekti izteikušies, rakstot komentārus viņas sociālās saziņas profilos. Taču tā vien šķiet, ka fani nav iemācījušies būt rūpīgāki vārdu izvēlē un korektāki tajā, ko komentāros uzraksta Tīgenas „Twitter” un „Instagram” kontos.

Pavisam nesen Krisija savā „Instagram” blogā publiskojusi brīvdienu bildīti, kur redzama kopā ar vīru mūziķi Džonu Ledžendu. Krisija fotogrāfijai pozē ietinusies dvielī, un kāda no fanēm pavaicājusi, vai modele ir stāvoklī.

Varbūt tomēr neklājas to jautāt, ja vien nezini, ka sieviete tiešām ir bērniņa gaidībās? Vai arī, ja sieviete nav personīgi pazīstama, nav pēdējos grūtniecības mēnešos, kad delikātais stāvoklis ir nepārprotams, jebšu ir izgājusi sabiedrībā krekliņā ar uzrakstu „tas būs puika!”. Tu nekad nevari būt drošs, kas notiek otra ķermenī. Turklāt, ja sieviete nav personīgi pazīstama, šādam jautājumam vispār nebūtu jāsatrauc. Reizēm arī šāds nekaitīgs un neko ļaunu nevēlošs jautājums var aizskart kāda jūtas. Tāpēc varbūt septiņreiz apdomāt, pirms ko tādu jautā publiskā telpā?!

Lūk, fotogrāfija, ar kuru sociālajos tīklos bija padalījusies Krisija.

Kāda no sekotājām (kas tagad, visticamāk, ir mainījusi savu lietotājvārdu) komentāros pie fotogrāfijas ierakstījusi „grūtnieces vēderiņš?" un klāt pievienojusi domīgu sejiņu.

Krisija viņa atbildējusi sekojoši: „Es zinu, ka tu nedomāji neko rupju, bet padomā divreiz, pirms uzdod šādu jautājumu. Ir cilvēki, kam ir grūtības ieņemt bērniņu un tas [šāds jautājums] sāp katru reizi. Es neesmu stāvoklī, bet būtu laimīga, ja būtu. Bet esmu arī laimīga, ka neesmu!”

Modele Krisija Tīgena ar meitu Lunu

Modele Krisija Tīgena ar meitu Lunu.

gallery icon
14

Kāds cits fans iesaistījies šajā diskusijā, sakot: „Sāp arī tas, ka centies zaudēt savu grūtniecības laikā uzkrāto svaru, bet tev aizvien ir vēders, un cilvēki pajautā vai iedomājas par šo jautājumu.” Uz to modele atbildējusi šādi: „Jā, tas man ir kā atgādinājums ikreiz, kad iznāku no dušas, nav vajadzīgs to vēl arī dzirdēt diendienā.”

Krisijas Tīgenas un Džona Ledženda brīvdienas Sardīnijā

Modeles Krisijas Tīgenas un mūziķa Džona Ledženda brīvdienas Sardīnijā.

gallery icon
21

Krisija Tīgena auklē meitiņu

Mūziķa Džona Ledženda sieva modele Krisija Tīgena ar meitiņu Lunu 2016. gada vasarā.

gallery icon
18

Modele Krisija Tīgena lepni izrāda grūtnieces vēderiņu

Modele Krisija Tīgena ilgāku laiku ārstējās no neauglības. Tagad, kad viņas sapnis par grūtniecību ir piepildījies, modele izvēlas tērpus, kas ...

gallery icon
20